Квантово лечение - нова технология за лечение с Нано Стик - нулева енергия

Posted on
  • събота, 19 януари 2019 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , , , , , , ,



  • до 2000 йонизация

    КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ
    НАНО-СТИК
    СТРЕС
    БОЛКИ В КРЪСТА
    РАК
    Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'
    Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'
    Лечение на всякакви болки и болести с Био-енергия

    Източник: Природолечение

    Квантовия био-енергиен 'Нано-стик' е съвременна научна технология използвана все по широко в САЩ, Япония и Корея. Действието му се дъжки на силната йонизация и био-енергия. Не е въпрос на магия или вяра, а сплавите в него моментално въздействат на всички течности в организма, както е описано по-надолу. По тази причина той се използва също и за подобряване качествата на водата и храната.

    Био-енергийния стик е много ефективен при болки в гърба, врата, мускулите и ставите;  за възпалени нерви; за предотвратяване на проблеми със сърцето, удар или инсулт, както и възстановяване от такива. Помага невероятно бързо за подобряване на кръвта, вдигане на имунитета и облекчаване на болки.

    ЛЕЧЕБНА ПИСАЛКА
    За сравнение Био-енергиен стик на Омега или Японската версия, струват над 100-300 Евро. Килим или друг уред на Корейската фирма Нуга-бест, с йонизация 2000, струва от 1000 до 2000 лв.



    Използване на Квантовия Нано стикът:
    1. За да премахне енергийни блокажи в тялото ни
    2. За да изчистите изкривяванията в нашия енергично Био-поле
    3. За да се улесни изцелението на тялото ни
    4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
    5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
    6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
    7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
    8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем

    Личното ми впечатление: 

    Личните ми впечатления може да са субективни и донякъде се различават от видеата за Квантовия стик, но това съм усетил и открил аз, до сега. Взех го от любопитство и за около ден спря болките в коляното ми, на което от месеци едвам стъпвах. До седмица напълно се оправих, само носейки го в джоба. При тренировки чувствам, че определено този крак, където го нося, не се уморява както другия. Бързо ми облекчава болките в кръста и раменете (там го ползвам за масаж - техниката е елементарна). При първи симптоми бързо отпуска ливните ми възли, от които започва възпаленито и така предотвратява заболяването (в случая имам чувството, че с кръгови движения става по-бързо, отколкото с масаж, но аз ги комбинирам). 

    Гледайте демонстрации и вижте как хора, които с години са страдали от различни заболявания се лекуват само с няколко сеанса от по-няколко минути. Тази магическа пръчка въздейства директно за възстановяване на вашето ДНК, възстановява клетъчните вериги, както и енергийния дизбаланс причинил болестите. Всичко това става на нано ниво, като действа бързо и ефективно. Нано-пръчката просто напомня на тялото ви, какво е здравото му състояние - връща го към първоизточника.


    Видео: излекуване на хронична болка в крака за броени минути

    Какво е Kвантовия Нано-стик? 

    Нано-стикът е природно устройство за генериране на енергия. Енергията е създадена специално, за да подмладява молекулярните структури във всички течности. Молекулярната структура кара всяка течност да станете по-хидратирана,  с по-добър вкус и увеличи срока й на годност.


    с йонизация 6000 до 7000 и подарък

    Създаден по съвременна Японска технология с 
    множество полезни въздействия за човешкото 
    здраве. Прочети още
    Поставен в хладилник, енергийната честота на Нано стика пропива и прониква в храните; Всички течности, месо и плодове ще подобрят структората си, ще се овкусят и увеличат срока си на годност. Подновените молекулярни вериги стават сходни с тези в здравословната натурална изворна вода.

    Подобно на плодове и зеленчуци, тялото бавно губи молекулярни вериги с възрастта. С Нано стикът те могат да бъдат ре-енергизирани и възобновени на молекулярно ниво, за да осигурят енергия. Хидратиращата природа на водата е важна за здравето. Подобрената молекулна структура на водата подобрява преноса на кислород в кръвта, помага за детоксикацията на свободните радикали, подобрява детоксикацията на черния дроб, и подобрява възприемането на хранителните вещества от организма.

    Естествената енергия на Нано стикът и на Квантовия медальон подобряват съня, когато се постави под леглото и подобрява положителна ‘Чи’ енергия на тялото при носене в чанта. В това виде ще видите тест, за промяната на силата ви когато ползвате Квантовия медальон.



    От какво е направен Нано стикът?

    Технически изобретени естествени минерали са кондензирани и структурно свързани заедно на молекулярно ниво, като се използват различни методи на високо температурни сплави. Комбинацията от минерали и техники на синтез произвежда каталитично преобразуване на енергия, развитието на дълготраен естествен резонанс, който има способността да бъдат прехвърлен към течността, подновявайки естествените молекулни вериги.

    Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми
    Лечение чрез Квантово изчистване на био-полето

    Оттървете се от стреса и болестите
      Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'