Освобождаването на Бог: Сриването на Дълбоката държава

Posted on
  • вторник, 16 февруари 2021 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in

  • Освобождаването на Бог и изобичаване на Луцифер като престъпник срещу човечеството

    Енергиите на Пространството и Времето са отражение на съзнанието на човек, който е способен да им въздейства със силата на своето намерение. В това отношение нашите истински родители (Преподобни и г-жа Мун) ни учеха да разбираме Божието намерение и да фокусираме ума и тялото си върху изграждането на свят от истински семейства, базиран на идеологията на Главното крило и Културата на сърцето.

    В същото време Божественият принцип ни учи как да изложим престъпленията на Сатана и сексуалната неморалност, която той е вкарал в обществото (след педофилския акт на Грехопадението). Д-р Сан Мьон Мун установява моделния курс на Победа над комунизма като идеологическа победа над преподаваната сатанинска система. Беше ясно, че без идеологическа победа над хуманистичната култура на свободен секс, светът няма да бъде освободен.

    И сега е моментът за тази победа. Трябва да се събудим, за да разберем колко голяма е силата на нашия дух:
    "Пространството и времето могат да се променят в зависимост от нивото на човешките вибрации, бързо преминавайки от едно измерение в друго." Сърдечен резонанс
    И все пак Божественият принцип обяснява, че спирането на сексуалната неморалност ще бъде най-трудната задача. Принципът ясно обяснява как Сатана използва сексуалния иснтинкт, за да контролира лидери и дори свещеници. Затова световния елит са затънали до гуша в педофилия. 

    Сексуаната аморалност натрапвана ни от Педо-сатаниснки Елит

    Вътрешният човек от екипа на Тръмп, обясняващ войната с тези зли сили, каза:
    "Тези същества, които се стремят да ни поробят. Независимо дали са земни или отвъдни демони, в края на деня е известно как Божията намеса може да ни спаси. По този начин молитвата е много важна." Хуан О Савин
    Фондацията на Майка Тереза бе уловена в трафик на бебета (5) Мислите ли, че е започнала това сама, или всичко това е част от огромна международна мрежа? До каква височина отива нивото на защита на тези хищници? До върха. До тези които управляваха света досега. 

    Хиляди статии излизат сега, как Социалните служби са правели Трафик на деца; Как социалните служби могат да загубят 18 000 деца: Как Америка е №1 в областта на трафика на деца и педофилията. Можете да намерите хиляди такива истории. 

    Сега виждате защо Тръмп прекара последните четири години в борба с педофилията и защо левите и медиите го мразят толкова много. Както каза Хуан О. Савин, "Сатанинската педофилия е основният аспект, който сега трябва да бъде поставен под контрол! Ако не можем да защитим невинните - деца и млади жени (слабите, които не могат да го направят сами), тогава не можем да защитим нищо! "

    Грехопадението и днешната реалност

    Как е Грехопадението на човека е свързано с днешната реалност? Знаете принципа на Причината и Следствието. Съобщението на президента Тръмп, че той преследва високопоставени лидери, извършили сексуални престъпления, беше пряко свързано с болезнената реалност на трафика на деца. Проблемът е толкова сериозен - Вижте, касетата за детски секс на Хилари - по-лошо е отколкото можете да си представите. 
    "Кралските семейства вярват, че са потомци на Каин, които произхожда от връзката на Ева с Луцифер (Друго измерен извънземен). Те не се възприемат като хора, а като висша раса. За тях ние сме просто добитък (храна)." Хуан О Савин
    Адвокат Лин Ууд пусна БОМБА, разкривайки, че Епщайн е още жив, и оказва се, в правителствената програма за защита на свидетелите. (1) Той имаше документи и компютърни записи, които биха могли да осакатят Дълбоката държава и Демократичната власт.

    Комплект от пет тома с дълбоко изследване за дълбоката сатанинска педофилска същност на повечето от днешните лидери. Само истината може да помогне за свалянето на Дълбоката държава и сатанистите, педофилите и тайните общества, които измъчват децата и са разпространявали своята зла паяжина върху човечеството в продължение на векове.

    Книга 1: Античността до днес Педофилската кръвожадност за деца на управляващия елит
    Книга 2 Британското кралско семейство, Педофилия, краят на паразитната монархия
    Книга 3: Кръвната линия на илюминатите на Ротшилд и връзките с още британски скандали
    Книга 4: Глобални операции за трафик на детски секс на Лудиферианския Елит
    Книга 5: Зловещата програма на елита за нормализиране и декриминализиране на педофилията

    Библейската история описва опита за сваляне на сатанинския контрол над този свят. Бог трябваше да възпита хора, които твърдо се изправят срещу сатанинския контрол, доминиращ над човечеството като роби. Отне му хиляди години, за да намери едно семейство, което да се разшири в род и нация след няколкостотин години.

    Авраам унищожи сатанинските идоли и се изсели след Божия призив
    Мойсей изведе своите потомци от сатанинската култура на Египет
    Израелтяните се бориха срещу Ханаанската сатанистка култура
    Исус трябваше да изведе цялото човечеството, но беше убит, преди да се ожени
    Преподобният Мун беше призован от Исус да сложи край чрез създаване културата на истинските семейства
    Тръмп предприе физически арест и унищожаване на всички педофилски сатанински практики

    Провидение за подчиняване на Сатана

    2000 г. пр. Н. Е. - Аврам постига родова победа за Бог, като успя да се измъкне от сатанинските практики и да създаде род, свободен от Сатанинската култура. Синът и внукът му (Яков) наследяват и продължават тази традиция. Отделяйки рода си от сатанинските практики. 

    Мойсей успешно изведе нация, като я образова, за да се противопостави на тези сатанински практики (Хананаските сексуални оргии и ритуални убийства на деца). Той им разкри, че „ханаанците“,  извършващ сексуално и ритуално убийство пред статуята на Змя, който всъщност е Луцифер, станал Сатана, след като сексуално съблазнява Ева в пубертета й (Педофилски акт).

    Когато 400 години по-късно някои израилтяни приели отново сатанински практики, царството било разделено (онези, които практикуват на север, а онези, които се противопоставят на юг). Когато Югът също се потдаде на практикуването на сатанизъм, Бог ги оставя да паднат в заточение.

    2000 години по-късно - Исус инициира световно ниво на Отделяне от тези сатанински практики. По тази причина подготвената нация трябваше да го приеме и чрез тях той трябваше да образова Римската империя и да освободи света. Сатана инвестира цялата си сила, за да го убие и да предотврати това, но Исус успя духовно и обеща Второ пришествие (3-ти Адам, да завърши напълно тази мисия).

    2000 години по-късно - Преподобният Сан Мьон Мун бе призован от Исус. Подобно на Исус, който беше отхвърлен от еврейските свещеници по негово време, призива на Учителя Мун също не беше последвано от християнските лидери през 1945-1952 г. Тогава той дава обещание на Бог, че за 40 години ще издигне световен фундамент за подчинение на Сатана, който той завърши до 1985 г., когато вече основава вестник Washington Times и кара много християни да го чуят. Обучи световните лидери за злата същност на Комунизма, и така той трябваше да рухне за няколко години.

    По този начин през 1992 г. Учителя Мун стартира на Завършения завет (7 години), той благославя 400 милиона семейства - отделяйки ги от кръвната линия на Сатана. Ето защо Луцифер трябваше да абдикира през 1999 г. Неговата сила вече не стоеше зад злите сатанински структури на земята. Злите му структури на земята продължават отчаяно, но доброто вече е свободно да развие своите основи, което бе завършено до 2012 г.

    2012 г. - Преп. Мун се възнася и застава като център на духовния свят. Започна духовната промяна към Златния век. Духовното пробуждане започна както във физическия, така и в духовния свят. За 7 години той обедини всички религиозни основатели в извънземния свят и ги мобилизира да слязат и освободят земята. Няколко нации бяха подготвени да приемат Културата на сърцето.

    Краят на Сатанинското управление и сриването на Дълбоката държава

    2016 добрите сили, посветени на премахването на сатанинския контрол, успяха да издигнат Тръмп на власт. След 3 години успешни съдебни дела и арести беше създадена сцената за арестуване на всички висши структури на сатанинската пирамида. Вижте раздела „Кой е Q“, за да разберете предисторията на тази военна операция протичаща в момента по целия свят.

    2020 г. - под прикритието на коронавируса започва масово почистване на всички по-ниски сатанински структури; Банкерите, големите корпорации, СЗО, правителствата, активистите им (като ANTIFA). Виждате как изобличаването и пречистването преминава систематично през пирамидата - отгоре надолу. След това ще бъдат почистени и медиите, образованието и почистването на религиите от сатанинското проникване. В тази връзка Ватикан е почистен, над 300 свещеници са арестувани, Папата подава оставка.