Как да изчистите Аурата и Чакрите си

Posted on
  • петък, 12 октомври 2018 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , , , , , ,
  • изчистване на аурата чакрите балансиране изцелени лечение квантово енергийно био лечение
    АУРА и ЧАКРИ
    Как да изчистите Аурата и Чакрите си

    Чакра означава енергиен вихър. Всяка клетка от нашето тяло има собствено магнито-гравитационно поле около себе си. Смята се, че има около 88 000 чакри в тялото, но има 7 основни. Те са енергийното поле около основните жлези, отговарящи за множество от биологичните и психическите ни функции. Тези чакри привличат и дават енергия от Чи (прана, енергия на квантово ниво). Те действат като входове на съзнанието; когато се активират, те ще повишат нивото на съзнанието ви.

    Отрицателните емоции отслабват организма ви, докато положителните емоции укрепват вашето тяло

    Затова е важно да изчествате и хармонизирате енергията си около тези основни жлези. Просто правите кръгови движения с квантовата писалка над съответната област, докато усетите хармонизиране. Вижте още, Изчистване на Аурата: Енергиен Баланс на Аурата с Квантов Стик

    Изчистете полето около болните органи

    Всеки орган има свои собствени честотни вибрации; с различни емоции, свързани с него. Всяка вибрация съответства на различен цвят. Ние изпращаме вибрации в нашата среда. Например, можем да изпращаме вибрации на страх или любов и това ще засегне различно другите и как те гледат. Освобождавайки деструктивните, стресови енергии в полето на дадения орган, вие спомагате неговото правилно функциониране и оздравяване.

    Всеки енергиен център (жлеза - чакра) също вибрира с различна честота. Сърцето чакра е зелено и вибрира с 528 THz, което е точно в средата на скалата. Основната чакра, която е 396 THz, е връзката с Земята (3960 мили). Другите чакри са подредени в различни цветове (определени от резонанса в който вибрират). Но Квантовия стик винаги възстановява правилния резонанс, изчиствайки деструктиивните честото и позволявайки енергията отново да протича свободно.

    Външните електромагнитни влияния също ни ефектират. Например, Слънчевите бури временно нарушават магнитосферата на Земята, тъй като слънчевите ветрове и светлините взаимодействат със земните електромагнитни полета. Изследванията показват, че геомагнитните бури могат да окажат огромно влияние върху емоционалното, умственото, духовното и физическото си здраве. 

    Хората също са засегнати от техниката и телефоните, защото всеки от нас има лично електромагнитно поле, което ни заобикаля - аура. Квантовата писалка и квантовия медальон неутрализират и могат да изчисват тези вредни влияния. Но чудото на Квантовата писалка ни дава възможност да освободим тези нежелани въздействия и емоционалния стрес от живота. Така вече няма да имате нужда от химически, токсични (вредни) лекарства.

    Стресът намалява имунитета на тялото и може да изостри почти всеки симптом или разстройство. Емоциите се считат за основната причина за болестите. Това твърди традиционната китайска медицина и днес се потвържава от най-съвремените изследвания. В разумни граници емоциите не причиняват заболяване или слабост в тялото. Но когато емоциите станат толкова силни, че станат неконтролируеми и преобладаващи за продължителен период от време, те могат да причинят истинска травма на вътрешните органи и да отворят вратата към болестите, причинявайки запушвания в меридианата ни система, чрез която жизнената енергия или "чи " тече.

    Ние ще третираме органите, тъй като всеки има своя собствена уникална честотна вибрация и в рамките на тази вибрация имаме различни емоции, свързани с него. Затова, ако нещо не работи във вашите взаимоотношения, кариера, финанси, то явно има стресови емоции свързани с това, които трябва да изчистим. Прочети, Как да се лекувам с Квантова енергия



    Изчистване на неразрешените емоции и стрес

    Вибрациите на нашите емоции се разпростират на метри около тялото ни. Всяка промяна в емоциите на човека се излъчва през чакрите. Отрицателните емоции, като страх и гняв, ще създадат тъмни облаци в емоционалната аура. Ето защо д-р Лий пише в послание от духовния свят, че злите духове изглеждат увити като в тъмен плат. От друга страна, силни позитивни емоции, като любов и щастие, ще предизвикат по-ярка, по-пълна светлина в емоционалната аура. От тук разбирате защо изчисвайки енергийното си поле, с Квантовия стик, ще подобри вашето здравословно и духовно състояние.

    Емоционалното тяло може също така да съхранява нерешени емоции и страхове, които човек може да има. И поради закона на привличането тези нерешени чувства ще привлекат ситуации и преживявания, които отразяват точно това, в което се чувстваме вътре. Така че реалността на човек е проява на това, което е вътре в човека. Той имаше толкова лошо преживяване с него, но не успя да се освободи и да се движи напред, вместо това се държи на тези чувства, което създава тревога и страх от това положение отново да се случи. Такива емоционални проблеми в крайна степен ще се проявят във физическото тяло като физическо заболяване.

    Слушайте тялото си: Това, което се случва във физическото тяло, е симптом за това, което се случва на емоционално и духовно ниво. Така че болестта на човек е наистина свързана с отрицателни енергии, натрупани в тялото му на квантово ниво (етерното тяло). Те нямат къде да отидат. Тялото не може само да се освободи от тях, а лекарствата ще вкарат още повече токсини с вредна честота. Дори инцидентите могат да бъдат израз на неразрешени в миналото проблеми на предците ни; просто сигнал за положението им или повторение на нещо, което трябва да бъде решено. Но Квантовият стик ни дава лесно и евтино разрешение. Прочетете, КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ на Кръвта, Дишането, Стреса, Психиката



    Свидетелства за изцеление

    Тези дни получих обаждане от жена с множество проблеми. Ползва квантовия стик от няколко дни и днес за първи път е ходела спокойно. Каза че наистина, макар и за толкова кратко, вече чувства ефекта. Попитях я какво точно прави. Тя отговори, че многократно, но за кратичко прави по 60 кръгови движения над чакрите и над болните места. Преди месец друга жена сподели как с помоща на Квантовия стик мъжът и най-после спи спокойно. Поради силните крампи в краката преди това той винаги се е мъчел и години наред не е могъл да спи, а лекарствата са били безсилни да му помогнат.

    Бих желал отново да ви напомня за рехабилитаторката която с помоща на комбиниран квантов стик нормализира кръвното на пациентите си за минути. Каза, "това е просто чудо. Аз я наричам Магическа пръчка." Попитах я какво точно прави. Просто минавала набързо с писалката покрай ръцете и тялото на пациентите.

    Че квантовият стик работи е факт в който лично съм се убедил във стотици случаи. Просто се надявам информацията от тази статия да ви помогне да разберете защо вибрациите са толкова важни при лечението. Повече за квантовата лечебна писалка прочетете в: КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ
    изчистване на аурата чакрите балансиране изцелени лечение квантово енергийно био лечени