Лечението на рак със сода за хляб и кленов сироп

Posted on
 • сряда, 22 февруари 2012 г.
 • by
 • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
 • in
 • Labels: , , , , ,
 • домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  Лечението на рак със сода за хляб и кленов сироп
  Проблемите със здравето на повечето хора частично се дължат на твърде киселинната среда в организма. Хлебната сода помага, понеже тя е силно алкална. Оказа се, че приготвянето на смес от обикновена хлебна сода и кленов сироп, смесени на много слаба температура, предотвратява и дори лекува рак.

  Лечението на рак с бикарбонат и кленов сироп представлява естествена химиотерапия, която ефективно убива раковите клетки, но и значително намалява бруталните странични ефекти на повечето стандартни лечения с химиотерапия.

  В действителност, намалението е толкова голямо, че опасностите, се свеждат до нула. Разходите, които са фактор за мнозинството от хората, при този начин на лечение са нищожни.

  Въпреки, че този метод за лечението на рака е много евтин, не си мислете, че не е ефективен. Лечението на рака с бикарбонатен кленов сироп е много важен начин за лечението на рака, с който всеки раково болен пациент трябва да са запознае. Той може лесно да се комбинира с други безопасни и ефективни природни лечения.

  Тел: 0878-197028 .  skype: lenka.marianov  . lenkamarianov@gmail.com

  Троянски кон, вместо химио-терапия
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  Това лечение на рака е подобно по принцип на лечение с инсулиновата терапия (IPT). IPT Лечението се състои на дози инсулин на гладно, което цели да понижи кръвната захар в мг 50 / дл.

  Бикарбонатното лечение работи обратно на IPT. Д-р Тулио Симончини признава, че раковите клетки търсят захарта, така че тя играе ролята на троянски кон. Захарта няма да доведе до растеж на раковите колонии, тъй като содата за хляб ще убие клетките, преди те да имат шанс да растат.

  Вместо изкуствено вкарване на инсулин и по този начин насилствено определяне на нивата на кръвната захар, за да се инжектират след това токсични Химио-агенти, ние комбинираме захар с бикарбонат и го поднасяме на раковите клетки.

  Това лечение е комбинация от чист, 100% кленов сироп и сода за хляб и е обявено за първи път на сайта на Cancer Tutor. Когато се смесват и се подгряват заедно, кленов сироп и сода за хляб се свързват в едно. Кленовият сироп се прицелва към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече захар, отколкото нормалните клетки). Така и содата за хляб е вкарана в раковата клетка от кленовия сироп.

  Содата е много алкална и бързо промяна рН, убивайки клетките по този начин.

  Действителната формула е да Смесите една част сода за хляб с три части (чист, 100%) кленов сироп в малка тенджера. Разбъркайте сиропа загрявайки сместа за 5 минути. Вземете по 1 чаена лъжичка дневно в началото, но биха могли да направите това няколко пъти на ден увеличавайки дозата постепенно.

  Може да изцели всеки тумор
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  "Няма възможен тумор на тази Божия земя, който да не може да се отстрани с малко сода за хляб и кленов сироп." Това е едно удивителното твърдение на народния лечител Джим Келмън. Той заявява, че това просто домашно средство може да спре и обърне смъртоносния растеж на рака.

  Верните му пациенти казват, че той е чудотворец. "Д-р Джим ме излекува от рак на белите дробове ", заяви фермер Иън Родхаус. "Другите лекари ми каза, че съм пътник и имам по-малко от шест месеца да живея. Но док ме научи на тази смес и за няколко месеца ракът беше изчезнал. Аз дори не се подложих на рентгенови лъчи."

  Д-р Джим открил това лечение случайно някъде в средата на миналия век, когато лекувал семейство атакувано от рак на гърдата. Имаше пет сестри в семейството, а четири от тях починали от рак на гърдата.

  Той попитал единствената останалата сестра, дали е имало нещо по-различно в диетата й. Тя му казала, че е пристрастена към кленов сироп и сода. Оттогава, според вестник в Ашвил, Северна Каролина, д-р Джим е приложил това лекарство на повече от 200 души, диагностицирани с рак в късен стадий (смъртоносен). От тях 185 са живели най-малко още 15 години и почти половината се радва на пълна ремисия на тяхното заболяване.

  Когато се комбинира с други безопасни и ефективни лечения, като терапия на трансдермален магнезий, йод, витамин С, пробиотици и други елементи, както и добро излагане на слънце, чиста вода и глинени лечение, трябва да се очакват дори по-високи проценти на ремисия.

  Кислородът е ключа към лечението на рак
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  Ото Варбург е открил основната причина за всички форми на рак. Той спечели две Нобелови награди, преди петдесет години за работата си като доказва, че ракът се причинява от липса на кислород в клетките. Той заяви в ‘Първопричините и предотвратяване на рака’: "Причината за рак вече не е мистерия, ние знаем, че се случва, когато клетка получава по-малко от 60% на изискванията нужния кислород.

  Капсули комбуча
  Капсули Шийтаке 


  Ракът, повече от всички други болести, има безброй вторични причини. Но, дори и за рак, има само една основна причина. Обобщени в няколко думи, основната причина за рака е замяната на приемане на кислород в нормалните клетки на тялото от ферментацията на захар." Това е единствената разлика между раковите и нормалните клетки. Затова от продуктите на д-р Фьорстер се препоръчват Капсули комбуча и Капсули Шийтаке, като ефективни в борбата с рака.

  С поглед към рак в тази светлина, е логично да увеличим драстично клетъчните нива на кислород и да спомогнем за детоксикация на организма, така че повече клетки остават снабдени с кислород.

  Това се използва в медицинските лаборатории. Когато искат да клетките да се развият, се намалява кислорода, когато искат да спрат, увеличават отново кислорода.

  Това лечение работи, тъй като раковите клетки обичат захар, поради което излапват кленовия сироп и по този начин хлебната сода навлиза безпрепятствено в раковата клетка. Хлебната сода е като цианид за раковите клетки, защото ги удря с шокова вълна от алкалност, което позволява да влезе много повече кислород в тях, отколкото те могат да понесат. Раковите клетки не могат да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород.

  Дори профилактично можем да приемаме ежедневно по 1 чаена лъжичка от тази смес. Ключът при загряването на сместа е да се сложи на много, много ниска температура. Иначе кленовият сироп прегаря и става ужасен на вкус. Но ако я загреете съвсем леко, като разбърквате в продължение 5 минути, докато двете съставки се смесят добре, тогава вкусът е доста приятен. Тази смес със сигурност не може да ви навреди. Стопроцентовият чист кленов сироп също е много полезен.

  Рецепта:
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  Смесете 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45о С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане. Важно обаче е да не се използва хлебна сода, в която има добавен алуминий. Важно е да не прекалявате със содата, в големи количества може да ви убие.

  Какво още да направите:
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  Вземете качествени добаки на антиоксиданти, витамини и минерали.  Препоръчваме ви продуктите на д-р Фьорстер.

  Задължително променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!!! Спрете кафето и алкохола. Не ползвайте бяло брашно.

  Спрете застоялия и депресиран живот. Заобиколете се с красота, позитивност. Излизайте в природата и започнете да спортувате. След като рН в организма ви е променен, обилния кислород бързо ще премахне рака. Добре е да започнете Йога упражнения за дишане и медитация.
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
  Спрете антибиотиците  
  Заместете антибиотиците с естествени продукти. Прочети
  Подобрете имунитета си Здравословен живот
  Силата на добрия масаж
  домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп