Хиромантия - Гледане на ръка: Линия на Сърцето

Posted on
  • понеделник, 14 март 2011 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , , , , ,
  • гледане на ръка, gledane na raka, как да гледа на ръка - Хиромантия: ЛИНИЯТА НА СЪРЦЕТО, хиромантия и гадания
    ЛИНИЯ НА СЪРЦЕТО

    Линията на сърцето e много важна линия на ръката. Всеки човек иска да обича и да бъде обичан. Какво можем да разберем по линията на Сърцето - Емоциите? Тя показва  както нашата сантименталност, така и способността да съчувстваме и отдаваме себе си за другите.
    гледане на ръка, gledane na raka
    КНИГА: Истинска любов
    Към мирен свят НОВИНИ
    Чиста любов и характер
    На нея се вижда ясно дали контролираме емоциите си, дали сме романтици и доколко хората зависят и се влияят от разума или го доминират. Любовта ни може да бъде физическа или идеалистическа, романтично интимна или въздържано уравновесена. 

    На линията на Сърцето можем ясно да видим кой от двата типа любов преобладава във вашия живот. Бихте се учудили колко много може да ни разкаже линията на любовта (линията на сърцето). Но за да разберете по-дълбоко значението им, прочетете за ВИБРАЦИИТЕ НА НАШЕТО СЪРЦЕ.

    Линията на Сърцето - това е най-близката до пръстите свита гънка, минаваща през цялата длан. Ако погледнете, ще забележите, че тя е във връзка на даване и приемане с линията на Интелекта. Това е така защото връзката между интелекта и емоциите определя как ние реагираме и направляваме стремежите си във всички други области на живота. 

    Какво ценим най-много в живота? 
    Какво ни прави щастливи? 
    Вертикалните линии към всеки от пръстите показва стремежите ни във различните области на живота. А тези ваимодействия между интелекта и емоциите ни, определят как точно следваме тези стремжи. Вижте последствията от Незрялата любов

    Няма значение колко дълго живеем: биологичното ни съществуване няма стойност, ако не изпитваме любов. А на ръката ясно се вижда какъв тип любов сме получавали като деца от родителите си. Да, живота ни няма стойност, ако не изпитваме любов. Любовта е най-висшата ценност.


    Не става дума само за любов към противоположния секс. Любовта бива четири основни вида; Детска любов, Братско сестринска любов, Съпружеска любов и Родителска любов. Дължината на линията показва доколко сме способни да отдаваме любов за другите, да мислим за тяхното щастие, а не само за личните ни желания. Родителската любов е най-всеотдайна и безусловна.


    Гледане на ръка: 
    истина, чувства и воля 
    Как децата развиват емпатия?
    Международна сватба: 
    Силата на любовта
    Любовта не съществува за мен самия, а за другите. Истинската любов започва, когато жертваме себе си и живеем за да обичаме другите. Ето защо дългата линия означава, че този човек може да създаде щастливо семейство и лесно да преживява щастие във взаимоотношенията с другите. 

    В такъв случай линията ще достига поне някъде между средния пръст и показалеца. Колкото по-къса, толкова по-безчувствени сме към чувствата на другите. Ако пък линията минава чак под показалеца, то говорим за човек който прекалено се себеотдава за другите. Това е прекрасно, но може да му причинява и доста страдание.

    Истинската любов е алтруистична или не-егоистична, непрестанно да даваш на другите и да забравиш всичко, което си дал. Любовта изисква саможертва и инвестиране. Ако подробно помните какво сте дали, тогава ще започнете да изчислявате колко е достатъчно да дадете. Прекалено дългата линия на сърцето е знак за такова самжертвено себеотдаване. С такъв човек лесно можете да бъдете щастливи.

    Ако дадете и решите, че сте дали достатъчно, тогава любовта не може да продължи вечно. Човек с къса линия, не би оценил дори когато правите неща за него.

    Истинската любов е акт на даване без условие за получаване. Когато линията на сърцето достига под показалеца, то способността ни да даваме и живеем за другите и обществото е развита. Колкото по-къса, толкова по-безчувствени сме когато нараняваме другите, та дори и да сме много добри хора. Но за това трябва да погледнем и другите линии и оценим цялостния характер на човека. Как той използва интелекта, емоциите и волята си, и в каква посока ги използва в живота си? Много е важно да погледнем как той взима решения в живота и как работи неговата съвест? Дали разбиранията му се базират на истината или не? Всичко това ясно се вижда на ръката.


    гледане на ръка, gledane na raka, как да гледа на ръка - Хиромантия: ЛИНИЯТА НА СЪРЦЕТО, хиромантия и гадания
    Линията на сърцето e много важна линия на ръката. Тя представлява хоризонталната линия над линията на разума – намира се в горната част на дланта, под пръстите.

    Линията символизира всичко, свързано със сърцето, както физически, така и метафорично. Това е линията на емоциите. Тя представлява привличането между двата пола по естествени причини. Линията на сърцето трябва да бъде дълбока и ясна. Ако всички хора се научат на живот за другите, ще имаме свят на истинска любов.

    Линия на сърцето, която започва между палеца и показалеца, е възможно най-благоприятен знак, който показва спокоен темперамент. Тези хора са по-спокойни и тихи що се отнася до техните страсти.

    Линия на сърцето, която започва от центъра на Юпитер, показва силно изразена гордост и следване на личните идеали. Мъж, който има такава линия е силен, на него може да се разчита и да му се има доверие, сигурен е в своите чувства; той вярва, че избраната от него жена ще бъде страхотна, благородна и знаменита. Такъв мъж има далеч по-малко любовни връзки от мъжа с линия, която започва от Сатурн.

    Линия на сърцето, която започва от възвишението на Сатурн е знак за повече страст. Когато тази линия започва от високата част на възвишението, тогава този човек е много по-страстен и чувствен.

    • Когато линията на сърцето има разклонения и едно от тях се разполага на Юпитер, а останалите са между палеца и показалеца, това е знак за щастлива и спокойна натура с много добра съдба; но когато тези разклонения се разпростират толкова широко, че едно от тях се намира на Юпитер, а другото на Сатурн – това показва колеблив характер и такъв човек няма да има щастливи брачни отношения поради неговия темперамент.

    Формата на ръката е вашето първо впечатление за личността на другия и то може да ви даде безценна информация, която да използвате при бизнес срещи и др. Още..
    гледане на ръка, gledane na raka, как да гледа на ръка - Хиромантия: ЛИНИЯТА НА СЪРЦЕТО, хиромантия и гадания
    снимка
    Предсказания
    Любов и семейство
    Положителни мисли

    Посолство на Мира
     Ул. Г. Бенковски 25, София 

     Тел: 02/ 983 2148 
     worldofheart@gmail.com 
    Гледане на ръка - Статии за Гледане на ръкаГледане на ръка - хиромантия. Всичко за Гледане на ръка на едно място. Гледане на ръка преглед - гадаене по линиите на ръцете.