Тета сесия ThetaHealer България

Posted on
  • понеделник, 13 ноември 2017 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , ,
  • Тета сесия


    С една Тета – сесия, човек може да промени онзи аспект в живота си, който е проблемен и трудно решим. Чрез практиките на Тета метода може бързо и лесно да се стигне до дълбините на подсъзнанието, където се намират емоционалните блокажи и моделите на ограничаващите убеждения. По време на сесията се променят старите програми и се пренаписват новите, желани от вас, които ще ви помогнат да постигнете целите си. 

    Днес това се постига с много методи. Най-лесният, който можете сами да използвате е този на Квантовото лечение. С Квантов стик (70 до 100 лв.) можете самостоятелно да коригирате тази енергия цял живот.

    Хъбавото е че тези методи лекуват първопричината на проблемите; Ако ви притеснява здравословен проблем, по време на сесията, ще се проявят програмите, довели до неговото създаване. След промяна на тези негативни вярвания, здравословното състояние се подобрява. Това е така, защото всичко което се случва на биологично ниво е последствие от причините на информационното, квантово ниво.

    Бих искал да отбележа, че Тета лечението (или Квантовото лечение) не се ограничава единствено и само в сферата на здравето. То би могло успешно да помогне и във всяка област на живота, в която човек изпитва затруднение и неспособност да реши своя проблем. Когато чувствате, че „тъпчете на едно място“ или „в нищо не ви върви“, икономически сте „затънали до гуша“ и не виждате „светлина в тунела“ и самотата е ваш спътник, това значи, че у вас работи негативна програма или вярване, които чрез Тета метода може да се открие и да се промени в положителна насока. Важно е да се отбележи, че при него всеки сам поема отговорността за своето състояние и за последствията от своите решения.

    За разлика от познатите до сега методи, методът Тета не изисква дългогодишно посещение при терапевт, а с няколко сесии проблемът се решава. Ако си закупите Квантов стик ще получите и упътване как да се самолекувате. Целта на метода е да се помогне на всеки човек възможно най-бързо и резултатно, без да е зависим от терапевта.

    Освен чрез личен контакт, методът Тета работи успешно по телефон или skype, тъй като за Създателя на Всичко, Което Е, не съществуват ограниченията на времето и пространството.

    Тета сесията е с продължителност около един час. Но ако си правите сеанси сами, дори и няколко минути ще са от полза. Просто ще го правите по често, когато имате време, или дори можете да носите Квантовата писалка постоянно до себе си, за да ползвате положителното и енергийно въздействие. 

    Предварително не може да се определи колко сесии са необходими. Това зависи от количеството стресова енергия натрупана в организма ви. Тя се изчиства в процеса на работа. Тета методът подобрява здравословното състояние и качеството на живота и е добро допълнение към медицинската помощ. Но за много проблеми скоро все по рядко ще ви се налага да търсите доктор. Ще платите цената за 4-5 антибиотика, но ако наистина ползвате този метод, цял живот няма да ви се налага да купувате антибиотици, нито за вас, нито за децата и семейството ви. Поне така се случи в нашето семейство. Просто искаме да го споделим. Изпробвайте и го споделете и вие с ваши познати!