Докога ще ни лъжат за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ

Posted on
  • понеделник, 1 декември 2008 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: ,
  • презерватив контрацептив противозачатъчни безопасен секс спин хив сексуални болести
    ТРОЯНСКИ КОН НА СВОБОДНИЯ СЕКС
    Презервативите не са създадени да предпазват от СПИН
    Condom Nation: Blind Faith, Bad Science


    17% РЕАЛЕН ПРОВАЛ - Оказва се, че има 17% шанс да се заразите от ХИВ дори при употребата на презерватив? Пропагандата на презервативите не е била нищо друго освен целенасочена политика за прокарване на Свободния секс и аморалноста.

    ФАКТ: Епидемията само нараства със свободното сексуално поведение Най-добрите марки имат потвърден провал от 16-20%. Но ако жената може да забременее само в наколко дни от месеца, то ХИВ вируса се предава по всяко време. Но нека погледнем конкретни изследвания показващи провалът на презервативите да предпазят от зараза с ХИВ-вируса.


    ИЗСЛЕДВАНЕ: Знаели са, че партньора им е заразен - презервативите не са помогнали! При изследване със семейни двойки знаещи, че партньора им е заразен с ХИВ и ползвали презерватив 17% са се заразили след период от няколко месеца. Какво остава за тези които не знаят дали партньора им е заразен или не?

    Гениите на Сексуалната Революция
    Статистика: 92 % вярват в Бог
    АЛФРЕД КИНСИ
    Бавачката: да общуваме с децата без да им викаме
    Не е ли време да разкрием на младите истината, че няма друг безопасен метод освен въздържанието от секс с произволни партньори. Време е да се спре тази безотговорност и разкрият последствията от сексуална комерсиализация на младежта. Но кой би могъл да направи това, ако не хора, които сами имат висок сексуален и морален стандарт.

    ИСТИНАТА: Единствения безопасен метод е да нямате секс с произволни партньори! През 1996 Клинтън заяви в радио предаване, „Ние трябва да кажем на младите, че е погрешно да забременеят преди да са семейни и способни да поемат отговорността на родителството.”

    Епидемията само нараства със свободното сексуално поведение, а „презервативите” се оказват нищо повече от огромни финансови интереси. Презервативите са просто „Троянския кон”, чрез който програмите за сексуално развращаване на децата ни безпрепятствано проникват в училищата, болниците, и получават правителствени финанси и подкрепа.

    Опита на САЩ вече потвърди неефективноста на сексуалните програми пропагандиращи употребата на презервативи. Те не отбелязват ни най-малък процентен спад на проблемите. Да не говорим, че презерватив предпазващ сърцата на младите от дълбоки емоционални разочарования не съществува.
    Презервативите не са създадени да предпазват от СПИН: Презерватив, противозачатъчни