Превенция на хомосексуалността: Джоузеф и Линда Еймс Николози

Posted on
 • неделя, 14 декември 2008 г.
 • by
 • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
 • in
 • Labels:
 • Превенция на хомосексуалността

  homo.jpgХомосексуалността.
  Дали тя е придобита, биологически обусловена... или и двете?


  Отговорът на този въпрос дълбоко вълнува родителите. Те искат да знаят как най-добре да отгледат децата си. Мнозина днес ни карат да вярваме, че не може да се направи нищо за развитието на здрава хетеросексуална ориентация у децата. Но клиничният опит на доктор Николози и други специалисти, както и по-задълбоченият поглед върху професионалната литература по този въпрос, показват обратното.

  В своята революционна книга Джоузеф и Линда Еймс Николози разкриват най-важните фактори, допринасящи за здравото чувство за принадлежност у децата към съответния пол. Вслушвайки се във вълнуващите спомени на бивши хомосексуални мъже и жени относно онова, което им е липсвало в детството, семейство Николози достигат до същината на проблема, споделят с нас откритията си и ни дават полезни насоки как като родители да видим потенциалните пречки в развитието на децата ни и да им помогнем да се идентифицират с пола, към който принадлежат.
  „Наръчник на родителя” е изпълнена с разказите на родители и деца и на хора, борили се в миналото с хомосексуалността. Книгата предлага разбиране, съчувствие и надежда на онези родители, които се опитват да положат основа за развитието на здрава хетеросексуална идентичност у децата си.

  Заглавието се предлага на български език за първи път от издателска къща Мемра (www.memrah.bg).
  Лечение на хомосексуализма, Успешно лекуват хомосексуалисти, гей отклонението се лекува
  1. И с т и н а т а: Какво донесоха  хомосексуалните бракове Какво донесоха хомосексуалните бракове
  Лечение на хомосексуализма, Успешно лекуват хомосексуалисти, гей отклонението се лекува
  Терапевтът Ричард Кохен успешно лекува над 1000 обратни с интересна техника. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава... Лечението на гей-наклонностите е доказателство, че не става въпрос за неизбежна обреченост. Неуспешното лечение е въпрос на неправилна техника на лечение използвана от вярващи. Кохен успешно лекува стотици всяка година... Прочети
  Лечение на хомосексуализма, Успешно лекуват хомосексуалисти, гей отклонението се лекува

  2 comments:

  ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР каза...

  Родителите наистина трябва да осъзнават какво правят на децата си. Средата, взаимоотношенията, емоционалната връзка, поведението ... всичко това влияе детето страшно много.

  Хомосексуалната ориентация както виждаме зависи от психологичи фактори в семейната среда.

  Причините са духовни и психически. Те са доста добре изучени от психологията.

  Най-основната е когато момчетата, да речем, не създадът сърдечна връзка с баща си. На второ място, те прекомерно индентифицират себе си с майката, влизайки в прекалено близка емоционална връзка (където индивидуалното емоционално развитие се загубва)."

  Петър Тодоров каза...

  Ужасен съм от това, оставете тази псевдонаучна пропаганда и приемете хората такива, каквито са. Светът е много по-разнообразен от това, което конските капаци откриват.