Защо има ДЕПРЕСИЯ ПРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ

Posted on
  • вторник, 18 август 2009 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels:
  • ЗАЩО ИМА ДЕПРЕСИЯ ПРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ18 Август 2009

    Тежката депресия (наричана още и клинична депресия) е сериозен основен проблем, който засяга по-често хомосексуалистите, от колкото останалите членове на обществото. Много могат да бъдат факторите за това явление – например живеенето в хомофобско общество, отхвърлянето от семейството и лишаването от достатъчно социални контакти и забавления.

    Някои от симптомите на депресията включват:

    – лошо настроение през целия ден;
    – видимо снижен интерес към ежедневните дейсности;
    – увеличаване или намаляване на продължителността на съня;
    – умора и загуба на енергия;
    – чувство за безполезност или вина и
    – желание за смърт или самоубийство.


    Нещо повече, при хомосексуалистите се наблюдава значителна емоционална нестабилност и чувството, че светът им е виновен, което е определено проекция от броблемите в семейната среда на израстване довела до тези психични отклонения.

    АЛФРЕД КИНСИ: манипулациите
    Истината за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ
    Европа мюсюлманска, България циганска
    По повод гей-парада

    Статистиката показва, че при 95% от хомосексуалните е имало хомосексуално изнасилване довело да това отклонение в поведението. Често подсъзнателната подбуда за промяна на ориентацията е дълбоко подтиснатото чувство, че момчето не желае да бъде като баща си, с други думи не желае да бъде мъж. В много от случаите тази подсъзнателни неприятни чувства към бащата са предадени от силно емоционална майка предала собствените си проблеми в семейния живот на детето. Разбира се всичко това води до вътрешни психични отклонения, които по-късно се изразяват във външната сексуална ориентация.


    Лечението на депресията е невъзможно без да се разрешат тези коренни вътрешни проблеми.

    Кои са ефективните методи за лечение на депресията? Проблема при хомосексуалистите е, че те не са преживяли правилна връзка баща-син. Единствено дълбока и силна връзка с по-зрял мъж може да замести и запълни тази празнина. Тази връзка трябва да е свободна от сексуални интереси, така както при връзката баща-син, за да може да се получи необходимия оздравителен ефект.



    снимка
    Защо психолози отричат "лечението" на хомосексуализма Какво ни донесоха хомосексуалните бракове
    3,406
    снимка
    Възпитание на Децата
    4,240
    снимка
    Абортът убива 42 млн. деца годишно