Хомосексуализма се лекува: Терапевт лекува хиляди обратни

Posted on
 • сряда, 23 февруари 2011 г.
 • by
 • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
 • in
 • Labels: , , , , ,
 • Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти
  Хомосексуализма се лекува:
  Терапевтът Ричард Кохен успешно лекува над 1000 обратни. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох

  70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма
  Вероятността хомосексуалисти да изнасилват деца е 12 пъти по-голяма отколкото при хетеросексуалните. 40 процента от сексуалните обиди са от практикуващите хомосексуализъм.

  Може ли Гей да бъде излекуван?
  Десетки хиляди се лекуват. Те се чувстват много по-щастливи и пълноценни след лечението. Ричард Кохен не е единствения който прави това успешно. Много хора с хомосексуални наклонности страдат неимоверно и търсят изход. Защо обществото продължава да ги лъже, че лечение няма? Защо въпреки фактите за хиляди излекувани и тяхното признание, колко по-щастливи и свободни ги е направило това, виждаме пихолози които бурно реагират против? Защо светът е толкова убъркан?

  Бившият гей, терапевтът Ричард Кохен по CNN


  Хиляди хомосексуалисти са се излекували
  Ричард Кохен е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Самият той е бивш хомосексуалист който се излекувал и има 25 години успешен и щастлив брак. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания.

  Има семейни причини: Емоционални рани от детството
  Хората стават хомосексуалисти по много различни причини. Най-основната е когато момчетата, да речем, не създадът сърдечна връзка с баща си. На второ място, те прекомерно индентифицират себе си с майката, влизайки в прекалено близка емоционална връзка (където индивидуалното емоционално развитие се загубва)."

  Във биографията на известни хомосексуалисти можем да видим точно класическия сценарии (класическите причини) за тяхната хомосексуална ориентация. Дъщеря, неосъществила необходимата връзка с майка си, я загубва на ранна възраст. През целия си живот тя копнне за тази незапълнена връзка. Когато израства тя търси да я получи от другите жени чрез сексуална връзка. Но това не е начинът. Просто никой не е бил достатъчно зрял да и помогне.

  Ефекта на лечението е постоянен и пълен
  Осъзнавайки, че малко хора са знаели как да му помогнат в неговия труден преход, той става терапевт за да помага на хомосексуалистите които желаят лечение. Той предлага ефективна терапия, много ефективна, за тези които искат да излезнат от хомосексуалните чувства и живот. По думите му, "Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен." "Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувствата, да ги изразят и излекуват."

  Излекуван гей, терапевтът Ричард Кохен


  Харесва ли ни гейовете да ни се налагат?
  Гейовете намериха начин за влияние над обществото. На мен никога не са ми пречели, преди да осъзная "войнствеността" им и неудържимото им желание да доминират чрез извратеността си.


  Защо е толкова трудно да се обясни на хомосексуалистите, че хората не са срещу тях. Те са срещу хората, обществото и срещу себе си. Защо толкова агресивно пробутват, дори от предучилищна възраст, да се разказват приказки на децата ни за романтични хомосексуални семейства.

  Това не е пропаганда на толерантност, това си е чиста пропаганда на сексуално поведение. Те го налагат на нашите деца. Но защо те са неспособни да разберат, че това звучи много страшно за всеки родител със съвест.

  Оказа се обаче, че голяма част от пропагандата и митовете които хомосексуалистите разпространяват за себе си са фалшиви. Факта че хиляди хомосексуалисти успешно се лекуват и връщат към нормален живот е явно доказателство, че никой не е роден такъв, както се опитваха да ни накарат да вярваме.
  секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни
  секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти