Последствия от легализирането на еднополовите бракове

Репорт за Последствия от легализирането на еднополовите бракове. Новият папа за гей браковете
Ефекта от еднополовите бракове
By Y.M | Unification Family Therapy  | Обединителна семейна терапия
Социалните последствия от легализирането на гей браковете са ужасяващи. Бракът упада, докато процентът на извънбрачните раждания нараства в страните толериращи хомосексуализма. 
Репорт за Последствия от легализирането на еднополовите бракове. Новият папа за гей браковете
Новият Папа за еднополовите бракове
"Да не бъдем наивни, не говорим за една 
обикновенна политическа битка. Това е 
разрушително опъване срещу плана на Бог. 
Не говорим за обикновен законопроект, а 
по-скоро за машинация на бащата на лъжата, 
целяща да обърка и заблуди децата на Бог."
Неотдавнашен доклад за еднополовите бракове разкрива опустошителния им ефект върху основата на нашето общество - семейството. Твърдението на новия папа, че еднополовите бракове са разрушителна "машинация на бащата на лъжите", статистически не е далеч от истината.

В страни, където гей браковете бяха легализирани преди повече от десетилетие, бракът се справя по-зле. В Холандия, където гей браковете са легализирани през 2000 г., Браковете намаляват с 10% в цялата страна и достигат най-ниското си ниво от 1945 г. насам. Междувременно продължава да расте процентът на извънбрачните раждания:

Четири от всеки десет от 185 000 бебета, родени през миналата година в Холандия са били родени от майки, които не са женени. Това е сериозен социален проблем. Резултати от много проучвания показват лошия ефект върху децата, когато родителите им не са женени. Легализирането на брака на гей двойките очевидно не засили брака в Холандия, нито подобрява благосъстоянието на децата, родени там. (http://www.ionainstitute.ie/index.php?id=1499)

Помислете за неблагоприятния ефект върху религиозната свобода и свободата на словото, последвали от легализирането. Религиозни групи като католически благотворителни организации или Армията на спасението може да загубят статуса си на освобождени от данъци, или да им се забрани използването на паркове и други обществени места, освен ако те не подкрепят гей браковете.

HIV hitting America's youth

The Real Face of Humanism


True Love Mass Weddings 
В Канада, която легализира еднополовите "бракове" през 2005 г., църквите, които не са съгласни с гей браковете са под атака. Когато епископ Фред Хенри, римски католически епископ на Калгари, Алберта, е изпратил писмо до църкви, обясняващо традиционното католическото учение за брака, той е "глобен за нарушение на правата на човека" и "заплашен със съдебно дело."

Църкви с богословски възражения срещу извършване на еднополовите "Сватбени" церемонии са заплашени със загубата на техния освободен от такси статут. 

В Британска Колумбия, Рицарите на Колумб се съгласяват да дадът под наем сградата си за едно сватбено тържество, преди да открият, че двойката е била от лесбийки. Когато разбрали, те се извинили на жените и се съгласили да намерят алтернативно място и да заплатят разноските за отпечатване на нови покани: Но това не било достатъчно. Жените ги осъдили и комисия по правата на човека осъжда Рицарите на Колумб да платят голяма глоба. (http://www.lifesitenews.com/news/how-will-gay-marriage-hurt-us-heres-how/)

Гейовете и лесбийките имат право да бъдат зачитани, да бъдат третирани с достойнство и да живеят както те си избират. Но те нямат право да предефинират брака за останалите 95% или повече от населението. Свидетели сме на един саморазрушителен абсурд. 
Репорт за Последствия от легализирането на еднополовите бракове. Новият папа за гей браковете 
Публикувано от д-р Ричард Панзър, Робърт Бийб и Лурд Шварц, членовете на Изпълнителния комитет на Федерацията за вселенски мир (UPF) САЩ.
Репорт за Последствия от легализирането на еднополовите бракове. Новият папа за гей браковете
Изследване: Няма генетични причини за хомосексуализма
Хомосексуализма се лекува
Какво ни донесоха гей-браковете
Светския хуманизъм: Опасна философия
Семейството под атака