Контра-културната революция: Свободния секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата

Контра-културната революция: Свободния секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
Път към щастие или път към разруха? На къде 
води Културната революция днес?
Контра-културната революция: 
Контра-културната революция 
Свободният секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата, Верността и Любовта

Преди 50 години започна Контра-културната революция. Тя бе протест срещу консервативните ценности на вярата и родителите. Но какво ни донесе тя? Разпадане на семействата, разводи, деца без бащи и намаляваща раждаемост. А изследванията доказват, че корена на болестите разяждащи нашето общество – престъпност, наркотици, бедност, сексуално предавани болести и т.н. – се кроени в разпадането на семействата.

1. Поривът за секс е най-прекрасното и свято нещо дадено ни от Бог. Сексът е това което кара един мъж и жена да се научат да живеят един за друг и да развият всеотдайна, безусловна и вярна любов. Сексуаната любов създава нов живот и е нещо свято. Прочетете и разберете идеала на Истинската любов.
Изследванията показват, че младежите които са сексуално активни са към десет пъти по-податливи на самоубииства, наркотици и криминална дейност. Коренът на злото
2. Всички религии смятат семейството за основна градивна единица на обществото, а извънбрачният секс за най-голямият и непростим грях. Но те не са далеч от истината. Сексуалната развратеност е по-разрушителна и от атомна бомба. Тя е причината за упадъка на всички големи цивилизации в историята. А днешните статистики са ужасяващи:
85% от бащите тинайджъри изоставят момичето което са забременили. А днешната култура активно подстрекава младежката сексуална активност. Само във САЩ всеки ден 2756 малолетни момичета забременяват, като 1100 от тях правят аборт.
3. Застъпниците на свободния секс, също както материалистичния Марксизъм оприличават човека на животно. Но ние сме много по-различни от животните! Имаме вечен дух, което ни дава способноста да творим, да се любуваме на красотата и пишем поезия за нея. За разлика от животните, ние не сме ръководени само от инстинсктите си, а можем морално да решаваме и ръководим поведението си. 

Свободният секс унищожава тези идеали. Той е основан на повръхностност, егоистично използване на парньора, нежелание за вярност и отговорност за последствията. Свободният секс разбива сърцата на младите и по статистики е главната причина за младежките самоубийства. Свободният секс оставя милиони самотни майки и деца без бащи. Свободният секс води до насилие над другия пол. Той е унищожителен за морала и устоите на обществото. Хората мислят, че той е нещо напредничаво, но всъщност свободният секс ни връща в тъмното и аморално минало на човечеството.
Материализмът и атеизмът винаги са обещавали любов, но в действителност са водели човечеството към нейното унищожение. Същото можем да кажем и за съвременната философия на светския хуманизъм. Противниците на любовта
4. Нито Християнството, нито която и да било друга религия, вяра или философия не е дала разрешение на проблема с аморалността и освобождаването на хората от егоизма. Политиците днес са безсилни и неориентирани за разрешението му. Подетата от тях политика често само задълбочава проблема. Обединителният принцип е единственото реално и практическо разрешение в тази насока. Точно принципът разкрива, че коренът на греха и злото е сексуалната злоупотреба на првите човешки предци. Той е вдъхновил милиони семейства по свеита да намерят пътя към истинската любов. 
Молитвата бе забранена в училищата, а порнографията и абортите легализирани. Правата на хомосексуалистите надминаха нашите. Сексуалната революция дойде комплект с наркотиците.. Либерализма и Хуманизма завладяха културата и доведоха до следните мрачни статистики...
5. Гейовете и хомосексуализмът не са естествено явление. Факт е, че не могат да си създадът потомство. Ако можеха щеше да е естествено. Точно неестествената употреба на аналния отвор е причина за много проблеми и сексуално преносими зарази при хомосексуалистите. Но причините за тази сексуална ориентация са отново в семейството.

Промяната на сексуалната ориентация е резултат от липсата на връзка с бащата (незаинтересуван, не даващ грижа и внимание). Друга, още по-основна причина за гей ориентацията е обсебващото емоционално влияние на майката. Но в повечето случай дори това не е достатъчно. Сексуално изнасилване в ранна възраст е заключителния фактор наличен при 90% от обратните. На подсъзнателно ниво един гей е приел идеята, "аз не искам да съм мъж" (при момичетата - "аз не искам да съм жена"). 

За щастие Хомосексуализма се лекува. Тези психически травми от детството се лекуват успешно и хиляди хомосексуалисти стават отново нормални и щастливи хора. Разберете, няма как човек да преживее истинско щастие и изпълни целта на живота си без да преживеем родителската любов. Няма как да усъвършенстваме характера и любовта си, ако не се научим да  обичаме един парньор от противоположния (допълващия) секс. 

Погледнете в обществото, момчетата израстнали без баща или друго мъжко обкръжение нямат шанс да развият мъжкият аспект в себе си. Ако са обградени само от жени (майка, баба, сестри) момчетата започват да показват неестествена женственост със жестикулациите, движенията и поведението си. Но тези отклонения им причиняват и доста вътрешен тормоз. 

Знаем факта, че основната жертва към която се насочват обратните са малолетните деца. Това е престъпност и наказуемо със затвор, но колко са хомосексуалистите осъдени, за това че подмамват малолетни деца.  Скореошният Български случай е показателен. Едва след като жертвите бяха над 300 деца се взеха някакви мерки.

6. Важно е да осъзнаем, че семейството е много по-важно от вярата и религията за възпитаването на любов и морал, както и за здравото общество. Семейството е училището на любовта. В семейството за първи път преживяваме родителска и братско сестринска любов. В семейството се оформя съвестта на личността.
Контра-културната революция: Свободния секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
Ако родителите имат любов помежду си и отдават зряло внимание на децата си - всички социални проблеми щеше да изчезнат. Това е централно в Обединителното разбиране. Тогава нуждата от религия и вяра щеше да изчезне, понеже от здравите истинки семества биха се появили общество, нации и свят на доброто.

7. Както има абсолютни физически закони, така има и абсолютни духовни закони. Хуманистите използват манипулативния израз "естествени и непринудени ценности", но имат в предвид "Релативизъм" - да няма ценности. За това "Релативизъм" е другият термин за "Хуманизма". А в "Хуманистичния манифест" ясно се казва, че смятат крайния индивидуализъм (егоизма) за най-висшата ценност, а семейството и морала за остарели. Нещо повече, те заявяват, че искат всички видове секс (с деца, с роднини, с животни) да бъдат приети за нещо нормално. Представете си последствията за обществото ако "Хуманистите" постигнат целта си. 
Контра-културната революция: Свободния секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
Виж: Хуманизма е най-опасната секта днес
Контра-културната революция: Свободния секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
Хуманистичната идея, че всеки може да си възприема негови ценности, стига това да не пречи на другите, е невъзможен абсурд, водещ до проблемите, които виждаме в света, но не и до нищо добро. Трябва да осъзнаем, че няма начин сексуалната аморланост на някои да няма социални последствия за другите. Сексуалните връзки винаги касаят другите; парньора, роднините му, родените от тези връзки деца, както и цялото общество. 


Истинската свобода е възможна само
в универсалните принципи на Бог
Днешната сексуална аморланост води към неизбежно саморазрушение. А нарастващите разводи и отрицателната раждаемост без това обричат аморалното западно общество... Жалко е че съществуват безсъвестни и безотговорни хора и политици, които все още са слепи за тези очевидните факти.

КНИГА: Истинска любов
Към мирен свят НОВИНИ
Необходимост от молитва
Чиста любов и характер
Контра-културната революция: Свободния секс, Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
Любовта и философските й противници: Общото между Ницше, Маркс и Хуманизма