Откриха безплатна енергия: Сензационното откритие на Мехран Кеше

Posted on
 • неделя, 5 май 2013 г.
 • by
 • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
 • in
 • Labels: , , , , ,
 • Фондация "Кеше", Ядреният инженер Мехран Кеше, Ирански учен в Белгия, Плазмен гравитационен генератор
  Фондация Кеше разработи система, чрез която всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и от нови методи на здравеопазване и транспорт

  Ново сензационно откритие на инж. Кеше, ще окаже огромен ефект върху бъдещето на човечеството. То е може би най-важното откритие видяно от света и ще промени живота ни по-невероятен начин. Иранската фондация “Keshe” дори се отказа от своя лиценз върху редица нови уникални технологии и ги предостави за свободно ползване от цялото човечество.
   
  Първата система вече бе построена и експлоатирана успешно. Вече е явна и нейната функционалност за нуждите на човечеството. "Цялата наука ще се промени", заявява инж. Кеше. Откривайки как се създава, работи и контролира гравитацията става възможно да създаваме неща, които до сега се считаха за невъзможни. 


  Любопитното е, че тези нови научни открития са в пълно съответстие с Обединителните принципи и техното обяснение за Принципите на творението. Начина по-който се генерира енергията, както и фундаменталната структура и цели на вселената са разкрити чрез същата логика и асоциации - чрез откриването на универсалните принципи работещи, както на микро ниво, така и на ниво космос. Разбирайки и ползвайки тези принципи възможностите, които се отварят пред нас са неограничени.

  Фондация "Кеше" открива нови
  технологии, които ще променят
  човечеството
  Оказва се лесно да произведем енергия или създадем протеини от въздуха. Това ще напарави човечеството независимо от горивата. С тази технология ще можем да се придвижваме изключително бързо, без почти никакви разходи. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

  Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология. Така тази нова гравитационна технология ще направи международните граници да престанат да имат реално значение. 

  По-подобен начин д-р Мун иницира преди години проект за Световна магистрала със същите цели; да се спре разделението между нации, между бедни и богати, да се доведе мир и просперитет за цялото човечество. Човечеството ще има свободен достъп до енергия, храна и здраве. Така егоизма и изтощителните усилия за оцеляване ще отпаднат.


  Кеше реактор
  Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

  Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.

  Или както д-р Мун прокламира, човечеството бързо ще започне да навлиза в една нова ера на мир и просперитет започваща от 2013 година. Скоро науката ще започне да осъзнава дори неща свързани с духовния свят. Тези нови технологии отдавна са подготвени за човечеството, но за да ни бъдат разкрити и успешно да ги приложим в полза на цялото човечество, е важно бързо да се освободим от егоизма, тесногледието и предразсъдъците си.

  Погледни още: 
  Светът на бъдещето 
  Визия за нов свят на мир
  Егоизма вреди 
  Семейството: училище на любовта
  Визуализация на ДНК доказва съществуването на Бог 
  Фондация "Кеше", Ядреният инженер Мехран Кеше, Ирански учен в Белгия, Плазмен гравитационен генератор

  Иранският инженер по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше

  Ето част от официалното изявление на фондация “Keshe” по въпроса:

  След срещата на Фондация ”Кеше” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега поканата е адресирана към народите на света, към всички посланици и ръководители да се запознаят с тези нови открития. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

  През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

  Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група и с това гарантирахме народите да могат да използват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

  По този начин методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега няма да могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

  Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички граждани. Чрез системите, които сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

  Според устава на Фондация "Кеше", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.
  След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

  От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добро по подходящия за това начин, или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

  Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разберат нейния ефект, както и промените, които тя ще донесе.

  От сега нататък ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

  За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение.
  Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

  Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

  Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, защото след като тези системи влязат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

  Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички хора по едно и също време и в еднаква степен.