Малкият акт на доброта се превръща в нещо много по-голямо

Posted on
  • сряда, 8 януари 2014 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , , , , ,
  • Малкият акт на доброта
    Малкият акт на доброта се превръща в нещо много по-голям
    Бъди мил, когато е възможно. Където има човек в нужда, има възможност за доброта и това ще направи разликата в света. Налице са убедителни доказателства, че колкото по-високо ниво на самочувствие, толкова по-вероятно е да се отнасяме към другите с уважение, доброта и щедрост

    Това е така понеже истинското духовно развитие е развитието на сърцето и способността ни да служим и помагаме на другите. Както Обединителния Принцип ни учи, преди да получим трябва да дадем, и целта на живота е да се научим да живеем за другите. 

    Затова Учителя Мун ни учи да живеем за другите, да дадем и забравим че сме дали, за да бъдем свободни в сърцето си да даваме отново и отново. В такива безусловни взаимоотношения на любов никога не би се стигнало до разводи, кавги и войни. Той иска да установи Култура на Сърцето, Любовта и Съвестта. Индивида трябва да живее за семейството, семейството за обществото, обществото за нацията, а нацията за света и Бог. Когато се научим да живеем така Небесното Царство ще бъде субстенциализирано на Земята. 



    Нежноста и добротата не са признаци на слабост и отчаяние, а проява на сила и резолюция. Не забравяйте, че няма такова нещо като малък акт на доброта. Всеки акт създава пулсации, без логичен край.

    Едно от най-трудните неща за даване е добротата; но обикновено тя се връща при вас. "Добрината е езика, който дори глухите могат да чуят и слепите да видят", пише Марк Твейн.

    Прекрасен клип, създаден от Life Inside Vest, че трябва да се споделя! Покажете любовта си!
    Малкият акт на доброта се превръща в нещо много по-голям
    Миротворецът в Предсказанията на Ванга, Нострадамус и Библията 
    Да станем Месии за семейството, рода и нацията си 
    Сан Мьон Мун: Изграждане на свят на мир във време на глобална криза

    Малкият акт на доброта се превръща в нещо много по-голям