Да отгледаш 13 деца в България: Нуждата от здрави многодетни семейства за разрешаване демографския проблем

Да отгледаш 13 деца в България

Нуждата от здрави многодетни семейства за разрешаване демографския проблем

За мнозина отглеждането на повече от три деца би било голямо предизвикателство. Но за казанлъшкото семейство Палови, което има 13 деца, това е най-голямото щастие в живота.

Шест момичета и седем момчета. Толкова са децата на Цанка и Иван Палови от казанлъшкото село Кънчево. Най-големият им син е на 23 години, а най-малки са близначките Ивана и Николета, които се появяват на бял свят в началото на миналата година. Радостта не е само за родителите, но и за техните наследници. Цанка разказва, че със съпруга й са посветили всичките си сили в отглеждането и възпитанието на децата.

Демографския проблем засягащ България и много други нации, няма да бъде разрешен, ако не спре безумната пропаганда на свободен секс, индивидуализъм и материализъм. Свободните предбрачни връзки не са подготовка за здрави многодетни семейства. Те водят към безотговорност, недоверие, разводи и самотни родители. 

Документален филм: Знаци за съществуването на Бог
Малкият акт на доброта се превръща в нещо много по-голямо
Какво е семейството? Училище на любовта
Как да изградим спокойни и щастливи деца
Семейството е основната единица за изграждането на здрава и мирна нация. Семейната федерация за мир цели да се изградят истински семейства и да се възпитат истински родители, които живеят, практикувайки истинска любов. Ако младите хора бъдат възпитани с този идеал и образование, няма да съществува заплахата от разпространението на СПИН. Тази епидемия напълно ще отпадне, както и настоящето бързо разпадане на семействата.
Семейните ценности и тяхното основно значение за обществото трябва да станат основна цел на всяка нация и на цялото общество. Това трябва да е най-висшата цел дори на медиите и образователните институции. 
За да отгледа толкова много деца човек трябва да преодолее егоизма и материалните, животински инстинкти в себе си. Това е възможно само когато имаме сърцето и любовта, които ни носят радост с раждането на всяко следващо дете. 
Погрешно и егоистично е мисленето, че едно само дете може да бъде възпитано и осигурено добре. То е лишено от така нужното за развитието му, преживяване на дълбока братско сестринска любов. Тези деца не могат да развият сърцето да споделят всичко с братята и сестрите си. 
За да създадат здрави семейства младите хора трябва да развият сърцето и характера си с център идеалите за истинска любов и истински семейства, за да могат те самите един ден да създадат такива семейни връзки и станат добри, зрели и отговорни родители. Всички закони и цялото общество трябва да подкрепя тези основни цели.
КНИГА: Истинска любов
Чиста любов и характер
Любовта днес (СТАТИИ)