Учителят Мун предсказа Коронавируса

Posted on
  • събота, 13 март 2021 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Как започва тази война срещу злото? Алианса за свалянето на Сатанинския режим управлявал земята от хилядолетия. 


    Учителят Мун предсказа
    .
    Коронавируса - 2020 г. като Страшния Съд (Великият съден ден) и Края на Злото

    През 2009 г. Учителят Мун предсказа предстоящия Вирус, който по думите му: "Това ще бъде страхотна присъда. Ще бъде по-страшно от присъдата на Ной за потопа." Ще се „изплашим“ и „ще носим маски“, каза той, така бихме могли да познаем, че това е Великият съден ден, когато на злото ще бъде сложен край.

    Превод от Английски 

    Как Учителя Мун разбра, че това ще се случи? През 2015 г. ми се показа духовно, и все още не мога да разкрия голяма част, но просто помнете, че след 2012 всичко е под Божия контрол. Истината е, че добрите сили вече бяха готови да се намесят и арестуват злия сатанински елит от 2012 г. насам. Д-р Мун знаеше това. Всъщност бяха планирани няколко опита, но злата страна винаги се противопоставяше, създавайки някои ужасни, страшни събития. Така че, отне още 7 години подготовка. Свиване на капана около тях.

    Когато злата страна прави нещо ужасно, тя фокусира умовете ни върху това зло. По този начин те ни пречат да изпълним Божията реалност. Но със силата на истинската любов светът ще се превърне в най-прекрасното място. Разберете духовната си сила - никое зло няма власт над нас.

    Докато Истинската Майка, Хак Джа Хан Мун, създаваше световната среда за Културата на Сърцето, добрият духожен свят подготви много други духовно надарени хора, които да създадат структури на земята за свалянето на сатанинската контролираща състема (Кабала). Татко Мун би могъл да предвиди, че страната на Сатана ще използва поразяващ вирус, като последният им опит да подчини човечеството изцяло. Но той също виждаше, че това ще бъде самоубийството им.

    Много други също бяха ръководени от видения, за да видят какво предстои. Ще станем свидетели на Божията победа. Повярвайте ми, „априлските дъждове носят майски цветя“. Априлските новини ще ви шокират, но човечеството ще бъде освободено.

    Защо виждаме паралели във вирусните пандемии

    Инструментите на Сатна на земята не са хора, а психопати без душа. Те знаят силата на нашия ум да твори, затова ни казват напред лоши неща - лоши прогнози. Когато фокусират съзнанието ни върху това, ние създаваме тази реалност. Ето защо тъмната страна ви показва какво ще правят преди време, така че вашите мисли да могат да го създадат. 

    Датите и периодите са важни за тях, защото те фокусират ума ни върху това какво да очакваме. 1720, 1820, 1920 и сега 2020 са наблюдавани най-лошите пандемии. 

    Изглежда, че историята се повтаря на всеки 100 години. Но искам да забележите какво правеше Божията страна през тези периоди. Трябва да се съсредоточим върху онова добро, което може да дойде от тях.

    Тъй като тези тъмни същества нямат души, те не могат да творят. Те трябва да използват нашата енергия, чрез нашите мисли, чувства и емоции. Знаете Принципа, ако ние не им позволим, те не могат да направят нищо. Затова те ни карат да се страхуваме и ужасяваме, за да създадем реалността, която те искат.

    Запомнете, "Страхът" не е от Бог. Използвали са го, за да поддържат човечеството травмирано. Постоянните войни и болести подреждат работата им. Правейки ужасяващи неща те засилват нисшата енергия, която потдиска духовното ни развитие и блокира добрия духовен свят. С други думи, са връзвали ръцете на Бог и пронизвали сърцето му отново и отново. 

    За да схванете паралела в историята, преди 100 години, през 1920 г., Преп. Мун е роден като Господаря на Второто пришествие. Същата година,1920 г., започва Испанският Грип. А в САЩ въвеждат конституционната забрана за производство, внос, транспортиране и продажба на алкохолни напитки. Добрата страна, правят нещо радикално; За да спрат алкохолната мафия, те отровиха алкохола - 10 000 души загинаха.

    Сега, 100 години по-късно, Тръмп направи „сух“ сезон за пристрастените към детска кръв (Адренохром). А някои източници предполагат, че кръвта, произведена в Китай, е била заразена с вируса и така той се е разпространил. Много е важно да разберем вътрешния смисъл на случващото се днес и как се провежда днешната битка за обществен морал и здраве в сравнение с 1920 г.

    Значението на „Принудени да останем у дома“

    Хората трябва да останат вкъщи, за да се защитят, точно както времето на първоначалната Пасха. Имаше пророчество, че тази Пасха (2020 г.) ще разберем какво всъщност е Пасхата. Точно както в оригиналната Пасха, ще бъдем принудени да останем вкъщи. Онези домове, които не са маркирани като верни на Бог, могат да бъдат жертви на този вирус. 

    Този път ще бъдат поразени онези, които са практикували сатанизъм, жертвоприношения на деца и пиене на адренохром (обогатена на адреналин кръв от изнасилвани и измъчвни деца). Ще видим техния край. Това ще се случи по целия свят. Шокът ще е толкова травмиращ, че ще се наложи постепенно разкриване на фактите. В началото Трибуналите ще са секретни. Очаква се постепенно разкриване след Април 2021.  

    Това е Пасхалната седмица (което е коренът на Великден). Минава 8 дни и след това, както си спомняме, има период от 40 дни, докато те влязат в Божиите обещания. Това е време на обновяване на нашата духовна страна. Има преценка, която се случва по целия свят в момента. В същото време това е прочистване на природата и завръщане на семейството.

    „Знайте, че десетилетията на тиранията свършиха. Приемете, че обстоятелствата са се променили; сега има ново разбиране, което се извежда на светло. Хората вече няма да бъдат същите." Пророчество от 1996 г.

    Сега е този D-ден. Точно както Учителя Мун казва, в този ден „трябва да използвате маски“, което означава, че ще бъдем накарани да ги използваме, а не че са полезни. Той ни дава знак, така че когато виждаме това да се случва, ние да познаем, че това е Денят на Страшния съд, за който той говори.

    Ще има пренареждане на икономическата световна система и финансово нулиране. Сатанинското правило ще приключи. Цялата световна парадигма ще рухне и ще се промени. Както се случи по време на първоначалната Пасха, това ще е субстанциален изход от робството, изход от сатанинския свят на контрол и влизане в обещаната от Бога земя.


    Covid-19 Илюзия: "Използването на мафиозна психология за получаване на контрол над масите"

    Забележете, всички правителства, всички фалшиви медии, всички медицински и други структури работят в координирани усилия, за да създадат тази илюзия. Лекарите бяха наредени отгоре да запишат всеки случай като коронавирусен. Болниците получават 39 000 долара за поставяне на пациент на аспиратор. Това е мащабна корупция.

    Престъплението на СЗО да си сътрудничи с Китай в продължение на години, за създаване и разпространение на нови и нови вируси и експлоатация на човечеството, като прави милиарди, докато упражнява програмата си за обезлюдяване. 

    Руското проучване обясни тази програма; вирусът е просто „стръвта“, която кара хората да се ваксинират с истинския вирус. Две години по-късно милиони умират. Такъв беше случаят с испанския грип - загинаха 100 милиона. Свидетели казват, че само ваксинираните умирали. Накои още на излизане от болницата, по пътя за вкъщи. Но този път те ще бъдат изложени. Бог ще победи. Трудно и болезненено, но човечеството трябва да се събуди за милионите жертви на ваксинациите и ужасяващата депопулационна мотивация креща се зад тях. 

    Вижте най-добрия документален филм за произхода на ККП и разследването за действията на Китай. За първи път в историята някой е достатъчно смел да застане и да разследва тези сатанински мрежи. Те винаги бяха недосегаеми. Защо произвеждат биовируси в своите лаборатории? Защо прикриваха и убиваха онези, които знаеха? Как бяха свързани помежду си на световно ниво в тази схема? Кои са хората в сянка, които командват всичко това?

    Коронавирусът беше само „стръвта“, за да накара всички нас да се ваксинираме с истинския вирус и да постигнем целта си да намалим човечеството до 1 милиард. Това не е шега - това е направено преди сто години. Вижте разговора на Бил Гейтс за Убийството на човешката духовност. И моля ви, проверете значението на "Юдженикс", това наистина е тяхното убеждение (включително Бил Гейтс - потомък на велики деятели на Депопулацията). Вижте думите на самия Кисинджър. 


    Седмични геополитически анализи от Б. Фулфорд. Вижте:
    https://bgprevedi.com/ - превод и продукция с участието на Кю-анони.

    ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДВАЩОТО

    Учителят Мун предсказва: "Сатанинският свят продължава да се разпада. Просто изчакате и вижте какво ще се случи. Хора, семейства, племена, раси и нации в сатанинския свят са загубили своята цел и насока ... В миналото ние страдахме под правилото на сатанинското господство; нещата обаче ще се обърнат ... Аз ги обединих и освободих всички. Сатана трябва да отстъпи сега. " Сан Мьон Мун

    Не осъзнаваме, че живеем в най-великото време в историята. Истинските родители на човечеството са подготвили основата. Скритите структури на Сатана са напълно разкрити. Сега Божиите добри сили идват с пълна сила, освобождавайки този свят. Доверете се на Бог. Бог печели.

    Ние преживяваме времена, за които ще се пише хиляди години и ще останат в историята на света като най-великото събитие в цялата човешка история. Свидетели сме на свалянето на древна система за контрол, включваща убийства, лъжи, подкупи, предателство, предателство, сатанински ритуални злоупотреби, жертви и ужаси на злото, които надминават въображението на всеки, но най-злите същества, съществували някога.

    Краят на криминалните структури, поглъщащи човечеството

    Ако 2020 г. отвори вратата за освобождението на злия духовен свят, тяхното присъствие при нас ще донесе същите симптоми на земята, като тезина Коронавируса; трудности с дишането, изключителен страх, контрол и изолация. Това е състоянието на тези духове от ада. Ние ще го преживеем, за да можем да ги освободим. Това е Възкресение чрез завръщане, обяснено в Обединителния принцип на Учителя Мун.

    Освен това освобождаващите се духове от ада ще докладват и разкривят своите престъпления, така че цялата сатанинска мрежа ще бъде разкрита. Независимо от външните причини поради които тези явления се появяват на земята, те със сигурност са просто израз на вътрешните причини - духовната война зад тази Пандемия. Затова продължавайте да се молите за освобождението на Бог и човечеството. Доверете се на Божията победа - защото Бурята идва.

    Как Сатана, едно духовно същество (от друго измерение), контролира човечеството? Той мобилизира духове, обяснява Принципът, от ниски духовни сфери, работещи с хора на земята. Преподобният Мун казва, че между тях има постоянна комуникация. Това означава, че злите 1%, които контролират света, са директно ръководени от Сатана (Падналия архангел Луцифер). Точно като ги виждам да работят в духовния свят, всичко е структурирано дори на земята под този сатанински контрол.

    Както се показва в Матрицата -Това е сатанинската структура (Паяковата мрежа, контролираща човечеството). В центъра са тези неколцина привилигировани, наистина управляващи този култ. Останалият свят се манипулира от тяхната мрежа чрез тайни организации. След това имаме Банковия картел, корумпираните правителствата, силициевата долина, медиите и всякакви други организации и агенции, работещи под тях.

    В основата си всички те в крайна сметка се отчитат пред паяка. Всички взети решения отразяват дневния ред на паяка. В крайна сметка нещата се случват координирано, което само на изглед е случайно. Всъщност на всички им се връчва сценарий за всяко действие, всеки вот. Всички противопоставящи се групи са дирижирани от тях. Но погледнете: В рамките на един и същ Кабал всички те работиха в унисон за унищожаване на семейството, насърчаване на безнравствеността, убийствата чрез аборт и всяко друго зло. Едва сега, с тази пандемия на Коронавирус, тяхната организирана работа, ръководена от това правителство в сянка, става очевидна. И това ще бъде тяхното падение.

    Fox NEWS: "Блатото е по-дълбоко, отколкото мислех", заяви Тръмп на 8 май, „но ние чистим ФБР, почистваме Министерството на правосъдието“. Трамп национализира Федералния Резерв, отрязвайки така главата на змея. Той също запощна разследване на СЗО и обяви, че след това идва ред на Борсата. Междувременно се провеждат делата на корумпирани топ фигури в Службите за Сигурност, множество корумпирани съдии и топ политици. Това си е истинско 'Пресушаване на корумпираното блато.'


    Сривът на банки и правителства

    Вместо големи смъртни случаи, предсказани от всички прогнози, тази криза ще доведе събуждането на човечеството. Ще има големи промени. Престъпленията ще бъдат разкрити. Човечеството ще преживее промяна на съзнанието, започвайки от 2020 г. Вижте, 2020: ФИНАНСОВО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - ПРИКЛЮЧВАНЕ НА БАНКОВСКИЯ КАРТЕЛ

    "От сега до 2023 г. ще видим как много неща се сриват, като пари, религия и правителство, но тези промени ще дадат възможност всичко да бъде възстановено за най-добрия интерес на човечеството. Много от тях, които са били удостоени, ще отпаднат от Милостта, след като са били част на семейството на Тъмнината от самото начало. Предстоят много шокиращи разкрития. " (Прогнози 2020)

    Ако все още не вярвате, че това се случва, просто забележете потока; атаките се насочиха към Холивуд, продължиха с правителството в сянка (Дълбоката Държава), сливането на Федералия Резерв, и сега идва с пълна сила върху корупцията на СЗО. През януари видяхме първото успешно преследване на фармацевтични мениджъри. Кой е следващият, когато цялата империя от сатанински контрол се срути? Нека видим. Ще има разпадане и рестартиране на цялата система. Виж, Сривът на банковия картел

    Пътят за човечеството
    Прокламация на Преподобния Сан Мьон Мун:

    "За да навлезнат в „ерата на освобождението“, в която хората могат да се освободят от грешната си природа и върнат към първоначалното си аз, като заживейте като едно обединено семейство, където посещават Бог като свой родител.

    „Ерата на небесните дела“ е последният етап, в който човешките същества трябва да следват пътя на живота за другите ... установявайки абсолютен стандарт ... пречиствайки се, както отвътре, така и отвън ... отваряйки епохата на Божието царство (Чон Ил Гук), време, в което можем да се върнем в сърцето на единствения истински Бог.

    Щом тази ера на обединения мирен свят на Бог започне, духовният и земният свят ще бъдат свързани и дойдат в единство. Всички неща ще бъдат управлявани в рамките на Съюза на духовния и физическия свят, който ще бъде установен на земята за първи път ... всичко ще се установи според небесния закон и небесния път.

    Изборите ще изчезнат: Те се провеждат по чисто светски начин и абсолютно ще изчезнат от лицето на земята. Всички хора ще станат едно семейство чрез междукултурни бракове и Световната благословия за мир и ние ще се радваме на спокойствие и щастие в свещеното царуване на мира. Нека го кажа отново: този ден се приближава."


    Какво ще стане ако милиони и милиарди хора започнат да вярват в реалността, която Бог иска да създаде. Представете си силата на създаване на идеалния свят на доверие, любов и свобода.