Войната срещу Дълбоката държава ескалира

Posted on
  • събота, 29 юни 2024 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Субстанциално покоряване на Сатана от света на духовете

    За да разберете как исторически се достигна до тук, прочетете ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА БОГ: СРИВАНЕТО НА ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА. От грехопадението насам, човечеството е под господството на Сатана и неговите структури на земята управляват. Поради промените настъпили с победата на Истинските Родители, тяхната йерархична структура се разпада откакто Луцифер отстъпи от ръководната позиция (1999 г.). Нека погледнем как тези духовни процеси се отразяват на земята?

    Войната срещу Дълбоката държава ескалира

    „Не вярвам, че Дълбоката държава вече има такъв мускул. Голяма част от това, което се случва сега, е нещо като „Обратно фалшиво сигнализиране“. Ще изглежда, че Дълбоката държава не прави нищо добро, но Белите шапки го правят за собствените си цели." Майк Кинг 

    Юни 2024 /  CIG News

    В предишния доклад изяснихме, че през последните няколко години сме подложени НА ОТБРАНИТЕЛНА ВОЙНА . Федералният регистър на САЩ показва обявяването на война в края на декември 2019 г. ( 25:01 ). На същия ден са основани американските космически сили. Оттогава сме в отбранителна война, глобално действаща под радара. Глобална отбранителна война съгласно акт 50. Международна коалиция срещу извънредна заплаха за сигурността. Прочетете още...  


    „Това е лов на хора, които са убили милиони. П. Наджади

    Паскал Наджади, който помогна на космическите сили на САЩ в съдебното дело, давайки им голям списък на онези, които са замесени с тези био-оръжия, които провокираха тази отбранителна война, каза:

    „Давам ви информация, разсекретяване, че те са се провалили и са завършени. Всички те. И тези, които все още не са били екзекутирани, дълъг списък, ще бъдат екзекутирани много скоро от правосъдната военна система на САЩ... Забравете съдилищата, те са корумпирани навсякъде." Наджади ( 6:50 )

    Има ли признаци за скорошен край на тази война 

    Незабавният резултат след обявяването на тази тайна война беше, че повече от 12 000 главни изпълнителни директори ТИХО СЕ ОТТЕГЛИХА от 2017 г. насам. Тези луцифериански педофили, главни изпълнителни директори и държавни служители, бяха тихо арестувани. Освен това виждаме знаци, че монархията са разпада. Много кралски особи внезапно започнаха да се разболяват, умират или изчезват от публичното пространство. (Вижте, СмърттА НА КРАЛИЦАТА ОЗНАЧАВА падане НА ЗАПАДНОТО ПОЛИТИЧЕСКО И ВОЕННО РЪКОВОДСТВО ) Много известни богаташи и актьори изглежда са изчезнали или са заменени с CGI. И сега се приближаваме към някои последни стъпки преди пълното разсекретяване на тези военни действия. 

    Знак за наближаване на края на тази война ли е това, че щатът Илинойс направи Chemtrails незаконни? Небето внезапно отново стана синьо. Това сигнализира за началото на верижна реакция за постепенно блокиране на този отровен облак, който се разпространява по света. 

    И наистина, The Sidney Morning Herald сега съобщи, че операциите за посяване на облак са преустановени. Аз лично забелязах, че през последните 4 седмици изведнъж нямаше chemtrails както в Източна Европа, така и във Великобритания, което е странно. Но някои дни виждам много от създадените „тик-так“ (гравитационни летателни апарати), нов тип Клод Сидинг. Аз лично наблюдавах как се появява и изчезва такъв "тик-так" при оформянето им. Цялото ми семейство го видя. Разказът гласи, че те не са опасни, но как да разберем?

    Високи нива на замърсители, изложени от вътрешен човек. Нарушаване на закон след закон след закон. Геоинженерството е най-новото оръжие, което използват. 

    вт. 11 юни 2024 г.: Руският флот пристигна в Куба с тежко въоръжение, включително хиперзвукови ракети "Циркон", изстрелвани от кораби, способни да пробият почти всички произведени в САЩ технологии за противоракетна отбрана. Тези хиперзвукови оръжия не могат да бъдат спрени. За 12 минути всяка област в САЩ може да бъде унищожена, а медиите мълчат. 

    Това част от тази отбранителна война ли е, или както казва Кимбърли, това всъщност са американски кораби, които да бъдат използвани за атаки под фалшив флаг и по-късно да обвинят Русия? Дали САЩ и Русия са във война или както казват източниците, воюват заедно срещу Глобалната дълбока държава? 

    Според Кимбърли "Q е добър източник, за да разберете какво планира Дълбоката държава, защото те са Дълбоката държава." Видео

    Кой управлява държавата ви

    Путин каза на Тъкър Карлсън: "Вие дори не знаете имената на хората, които управляват Америка." Байдън, Обама... не управляват Америка. Обама е също толкова инструмент в нечии ръце, колкото и Байдън. Просто марионетка, която прави каквото му се каже. И така, кой управлява Америка, причинявайки хаоса, войните по света? Защо тези субекти ще се възползват, ако Русия и САЩ влязат във война? 

    Трябва да подредим къщата си и голяма част от това е свързано с премахването на този паразит от гърба ни, който разиграва всички държави една срещу друга за крайната им зла цел. 

    „Защо имаме права на аборт? Органите на бебето струваха над 45 000 долара, ако бяха събрани, докато детето беше още живо – кървави мръсни пари отиваха направо при Кабала.“

    Когато преди 60 години JFK идентифицира проблема с тези тайни дълбоки държавни мрежи и тяхното проникване във всички правителствени структури, 7 дни по-късно той беше убит. ( 9:39 ) Същите хора от Кабала бяха вкаменени от този млад проповедник, който можеше да вдъхнови хората – Мартин Лутър Кинг, когото те също убиха.

    Клуб на тайните ръкостискания

    "Това е клуб", обяснява Хуан О'Савен. И те много внимават кой е поканен... за преглед на семейства, кръвни линии, хора, които ще играят играта... затова всички тези тайни ръкостискания. „Те са религиозен култ и ние се борим с тях в момента“, каза той. ( 49:50 )

    „Как харчите 5-6 трилиона долара и никой орган не ги намира до последната секунда. И тогава цялата документация магически се оказва точно на правилното място и в точното време, за да бъде унищожена. Всички замесени агенции им бе наредено да съберат всички оригинални доказателства... тогава цялата сграда беше унищожена. И хората, които участват, са религиозен култ и ние се борим с тях сега. Това е целта на тази битка."

    С тайните общества е свършено

    Сатанинската кабала използва масони и други тайни организации, за да проникне в църкви, организации и всички други социални структури. Особено в Обединеното кралство можете да ги намерите сред преподавателите и в комитетите, управляващи вашата църква. След като заемат няколко висши позиции, те ще използват всякакви манипулации, за да заменят останалата част от ръководството със свои хора. В крайна сметка всяка религия, всяка църква, дори и най-благородната организация се озовават под техния контрол на илюминатите. Това се правеше стотици години. Те са експерти в подобно проникване. 

    Както каза президентът Кенеди, ние вече не толерираме тайните общества. Защо имаме нужда от тайни общества, с каква цел? Това наистина са конспиративни неща. Нямаме нужда от това. Ние не ги искаме. 

    „Всички свободни зидари, които слушат сега... сте приключени“,  заяви Наджади . „Вашето тайно общество е свършено. Вие сте правили лоши неща, вие го знаете. И мислите да избягате. Не. Космическите сили знаят къде живеете. Те знаят вашите телефонни обаждания. С вас е свършено.“  

    Движението за пробуждане 

    Изкуствен подсладител – аспартамът е лекарство за мозъка, „екзитотоксин“, който възбужда невроните до смърт (убивайки мозъчни клетки и причинявайки други увреждания на нервите).

    Движението за пробуждане даде възможност на хората да направят свои собствени изследвания. Да прозре лъжите. Да накарате хората да мислят сами. Ето защо много от тези фалшиви флагове са заловени, защото хората са под стража. 

    Тръмп ни каза, че е поканен да се кандидатира за президент. Кой го покани? 200 генерали. „Q-операцията е разширена, а не ръководена... от AI системи. Най-добрите на планетата... са създали определени контролни точки, като нива в игра, през които всичко трябва да премине, преди да премине към следващото Някои от тях са предсказващи датата, която е определена във времето.

    „Всички те се подчиниха на президента Тръмп. През 2017-18 г. той обикаляше и казваше: „Момчета, трябва да свалим дълбоката държава, защото те атакуват хората и всички се съгласиха да бъдат на една и съща страница. Те трябваше. Някои от тях бяха екзекутирани по пътя, те се присъединиха. (Бразилия, Русия, Китай, Северна Корея...) Паскал Наджади ( 24:08 )

    Черните благороднически семейства и Орденът на дракона

    Новини на UNN:

    5:17 ) Кимбърли обяснява сделката между семейство Орсини, семействата на Черното благородство и Ордена на дракона, където семейството на Черното благородство ще има 65% контрол над света, а Орденът на дракона ще има 35%. Вижте кои са  КРЪВНИТЕ ЛИНИИ, ДАДЕНИ ДА УПРАВЛЯВАТ ОТ ИМЕТО НА ЛУЦИФЕР

    5 милиарда долара са дадени за подготовка на голямо погребение на Тръмп, съобщи Ким. Защо? Дали защото не могат да скрият факта, че той вече е мъртъв, както обясни Ким? Изпълнена ли е ролята му на Троянския кон? Опитват ли се да попречат на актьора да изпълни наистина добра роля? 

    Супер секретната задната комуникация и паричните линии на йезуитите и рицарите тамплиери „изчезнаха днес“, каза Ким. Те използваха фалшиви палети с пари и фалшиви пари на екраните на сървърни системи като тази, за да убедят оперативни служители и хора по света да правят доста сериозни неща. Процес, организиран, за да можете да получите нещо срещу нищо. Все още има хора, които никога не са получили парите си, от 4 десетилетия... 

    Частната собственост на Ротшилд, Crown, US Inc, Федерален резерв: Федералният резерв не беше федерална агенция. От 1913 г. чрез своите частни данъчни служби Федералният резерв незаконно събира и краде пари на данъкоплатците, като налага незаконно собствените си правила върху населението, използвайки неконституционния морски закон, плюс манипулиране на световната икономика и допринасяне за финансовата нестабилност на САЩ и Светът.

    Но защо искат да унищожат човешкия вид? Те не са от нас. Както каза Наджади, "Тези хора не са хора. За тях не става въпрос за пари." Бог ни е дал тази планета. Никой не трябва да ви казва кога, къде и колко да карате, с дизел или не, или колко далеч да стигнете на тази земя, дадена от Бога. Това, което направиха, опитвайки се да оцелеят и да запазят контрола си, е отвъд библейското, обяснява Наджади:

    „Геноцидът на Кожид, извършен от корумпирани, измамнически, фашистки правителства и парламентаристи от политически партии, виновници, беше причината. Ефектът е, че официално сме загубили 20 милиона души, но чувам, че един милиард са ранени.“ ( 11:45 )

    Злите актьори са добре известни 

    Всеки, който е помогнал за този геноцид или е участвал в него, е виновен за предателство, каза Наджади. „Това е първата глобална атака срещу човешкия вид. 

    „Актьорите са известни. Хората от програмата за обезлюдяване (и те не са хора), като Бил Гейтс, Фалчи, всички Pharmaceuticals, всички те... СЗО, WEF, ООН, Гави, Байдън, Обама, Клинтън, Сорос, Безос ... Списъкът е дълъг." Наджади ( 8:25 )

    Ваксини за намаляване на човечеството до 500 милиона като последно средство, за да се запазят на власт. „Те планираха, оркестрираха и изпълниха... в нацистка връзка чрез СЗО, с настоящото одобрение на швейцарското правителство“, каза Наджади. Редица президенти, които отказаха да сътрудничат на този заговор, бяха убити.

    Защо обединителите бяха намесени? Казват, защото Abbe присъства и подкрепи някои от техните събития. Защо подземният свят на Япония и фамилиите на Драконите се страхуват толкова от Обединителното движение, че се опитват толкова отчаяно да ги унищожат? Нека вместо това погледнем истинското зло:

    Хиляди и хиляди умират внезапно или умират в съня си.  Знаем, че Тръмп прокара тази смъртоносна ваксина. Защо? Коя е истинската цел на тази военна операция? Изпълняват ли дневния ред на Кабала за намаляване на човечеството? Или чистят старата си гвардия, вече ненужна? Предполагам и двете! 

    „Това не са хора. Те са зли същества, сатанински педофили. Техните системи са изчистени, мрежите им се взривяват от години и точно сега, докато говорим“, каза Наджади. „Това вече е защита, защита за нас, човешкия  вид . Не националност, не цвят на кожата, не религия. Ние сме едно; човешки  вид  или не.“

    „Всяка медия, че всичко беше еврейско, всичко изчезна. Всичко, което четете сега или виждате във Fox News или CNN... е написано от нашите хора от военните медии. Всеки ред... новините срещу Тръмп или за Тръмп, всичко по света", сис Наджади. Всичко е част от Тайната война.

    „Чужденци... вашето знаме го няма. Ние нямаме граници. Ние сме едно. Ние сме Съединените щати на Земята...“  Видео )

    Това са хубави обещания и със сигурност Бог иска да доведе този свят на истината без сатанинските граници. Но много лесно те могат да използват тези обещания, за да подмамят човечеството в тяхната нова сатанинска система на контрол. Запомнете, това е духовна битка. Въпрос на живот или смърт.  

    Дейвид Айк предсказва какво предстои

    Те искат Световно правителство и Световна армия, затова искат да дискредитират съществуващите правителства, което е лесно, тъй като те са ги покварили и сега могат да разкрият всички събрани доказателства. 

    Електрическите автомобили на Илон Мъск, Neuro Link и огромният брой камери навсякъде са проектирани да ви държат под пълен контрол. Всяко нарушение, в което камерата ви заснеме, автоматично ще бъде глобено от вашия цифров портфейл. Това е така възхваляваната китайска цифрова валута QFS Brix, която ни тласкат. 

    Казва, програмата върви, дори превишена скорост. Те работят бързо, за да изпълнят Дневен ред 2030. Това е контрол, оправдан от фалшивата презумпция за изменението на климата. Контрол на всички основи на живота; храна, вода, енергия, движение. 

    Това се случва толкова бързо сега, защото те се надпреварват да свържат този Изкуствен Интелект с човешкия мозък. Бързат, от страх да не се събудят достатъчно хора. Те са в страх, ще хвърлят всичко върху нас, за да ни накарат да се съгласим. Те нямат избор. Количеството престъпления, които тези хора са извършили... те никога не могат да спрат да спират изборите, те знаят, че ако спрат, това ще бъде тяхната смърт. 

    Оръжия за духовна война

    Един лекар разкри 4-те оръжия на духовната война... за откъсване на хората от висшия свят. За да направят това, те трябваше да унищожат епифизnata жлеза - най-чувствителната част от нашата нервна система. Те откриха, че е силно чувствителен към алуминий, Florid и Wi-Fi. Ето защо от обширния честотен спектър те са избрали тези, които са особено вредни за епифиза. И те пробутаха тези неща на всички човешки същества през последните 60 години. Ето защо хората имат силно калцирани епифиза. 

    Следвайки формулата за създаване на проблем, за да прокарат своето решение, тези сатанисти вече са в състояние да използват новата технология, за да убиват хора и да ги заменят с клонинги. Това означава да те убие и да те замени с твой по-млад клонинг, без душа - просто биоробот, в който е копирано само твоето материално поле. Чисто физическо умствено нещо, лесно за тях да контролират и манипулират, препрограмират и използват както желаят. 

    Ето защо се говори за това, че MedBeds ви правят с 20-30 години по-млади. Когато по-младият клонинг излезе и бъдете убит, те трябва да накарат хората да повярват, че са ви направили по-млади. Те вече имат множество подземни фабрики за клонинги. Бог трябва да спре тази лудост. 

    Забранена история:

    Няма нито документално, нито съдебномедицинско доказателство в подкрепа на Holohoax (Холокостната измама), признават еврейските учени. Хитлер е имал предварително сключен договор да изгони евреите от цяла Европа в новосъздадения Израел на Ротшилд. Притворното говорене за Хитлер като „антиевреин“ беше театрално краткотрайно. 

    Както го обяснява Божественият принцип , Сатана стоеше както зад нацистите, така и зад комунистите (вижте Световни войни ). И двамата са създадени от тази Сатанинска кабала. И двамата имаха сатанински произход - проявление на Антихриста на земята. 


    Този Хазарски кабал издигна Хитлер като „спасител“ от еврейската комунистическа мафия, само за да хване в капан всички противни им бизнесмени и по-късно да ги разбие, блокирайки завинаги всяка бъдеща опозиция. Възможно ли е сега Тръмп да бъде използван като подобен фалшив спасител, за да доведе опозицията до унищожение? 

    Подтикнат от безсмислената касапница през Първата световна война, Хенри Форд Велики използва името и богатството си, за да разобличи еврейската мафия. Съдебни дела, бойкоти не спират неговата активност, но почти фатален опит за убийство през март 1927 г. най-накрая го кара да млъкне.

    Яростни еврейски гангстери служеха като защитна мускулатура зад група крадливи ренегати еврейски режисьори във войната им срещу Едисон. Господа Laemmle, Loew, Goldwyn, Meyer, Zukor, Fox и Warner Brothers след това взеха откраднатата си технология и избягаха в Калифорния, за да създадат Холивуд, който „Племето“ притежава оттогава.

    Глобалната сатанистка кабала създаде Втората световна война, защото трябваше да разбият Германия и Япония. Издигат страната, използват я, изтощават я, довеждат я до унищожение, поставете я под вечен позор. Не забравяйте, че тези хора са потомци на Змията - Сатаната. 

    Сноудън беше агент на ЦРУ, имплантиран в НСА, за да вдига шум и да ги дискредитира, тъй като Дълбоката държава знаеше, че разполагат с всичко. Ето защо бързата медийна подкрепа го направи известен герой. 

    Две страни на Сатанинския орден

    „Имате  Тъмната страна ... и  Светлата страна на системата , която остава скрита от години. Основната цел на Светлата страна е да въведе Антихриста и да доведе до Последните времена и Новия световен ред.“ 

    „Тази  промяна  е потвърдена. По-голямата част от тези позиции в Тъмната страна са  обработени . Можете да погледнете нагоре, много от Ротшилдови, които имаха власт, са починали. Тези, които седяха в Сатанинския съвет на Тъмната страна, преминаха И аз потвърждавам, че... тези, които имаме места в Съвета сега, са членове на Светлата страна." ( 1:02 ч. )

    Защо? Тъй като беше решено Светлата страна да води прехода към Новия световен ред, обясни Джеси (бивша сатанистка - обучена от малка за Майка на Мрака). Но трябва да знаете как те работят заедно, казва тя.

    Сатанинският кабалски елит се трансформира или умира

    В новинарския доклад на CIG, САТАНИНСКАТА СИСТЕМА ПРОЧИСТВА СВОЯТА СТАРА ГВАРДИЯ , ние докладвахме за отстранени много топ играчи, включително Ротшилд, кралски особи и т.н. Всички те биват отстранени един по един, казват източници. Всичко това се прави систематично съгласно Изпълнителна заповед 13818. И сега се оповестява официално на уебсайта на правителството на Белия дом ( 21:03 ). 

    „ Високопоставените глобални елити ще продължат да умират  в безпрецедентен брой“, според  Мел Гибсън . „Старата гвардия илюминати биват избивани като... зверове.“ Според Гибсън те се връщат при своя Тъмен господар, за да подкрепят по-добре идващия Антихрист.   Видео

    Въпросът все още стои; Реална ли е тази война срещу злото или просто прикритие за превръщането им в новата квантова система за контрол? Вижте,  КОЛКО РЕАЛЕН И ЗЛ Е САТАНИЗМЪТ ДНЕС

    Демокрациите не работят. Те предадоха конституцията, народа, армията. Познайте какво трябва да направим? Те трябва да бъдат променени. Всички те ще бъдат отстранени. Всички те, много скоро, от военното правосъдие на САЩ. " Наджади . 

    Дали човечеството най-накрая се засилва, за да сложи край на духовното подчинение на луциферианската нехуманна глобална безмилостна мрежа за контрол? Какво се промени в духовния свят, за да стане това възможно?

    Кой покори Луцифер, карайки го да се  оттегли 

    „Някой от името на Бог трябва да победи Сатана… като дете от пряката Божия линия, той трябва да се бори със сатанинския свят и да го спечели за Бог .“ По този начин, „Когато Божията любов, Божият живот и Божието родословие са установени, Отец Мун обясни, „Сатана ще трябва да си тръгне“.  ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

    След като Луцифер беше покорен до 1998 г., той трябваше да се оттегли.  Неговите висши демонични генерали обаче продължиха сами. Но сега, 23 години по-късно, когато всички от Сатанинската пирамида (Coven Musters и по-горе) са изчезнали, онези отдолу започват да предполагат, че без тяхното събиране сега са издигнати да управляват. И под тези нови шефове имате правителства. 

    Но сега изглежда, че тази къща от карти се срива. Победата беше духовна и идейна. След като Луцифер трябваше да излезе, цялото зло, преди това добре прикрито, стана очевидно, силата му беше изгубена и неговият крах беше неизбежен. Не виждаме ли, че това се случва сега?

    Луцифер даде правото на определени тъмни кръвни линии да използват магията на парите от нищото, в замяна на това да пазят човечеството никога да не се развива духовно, чрез постоянно страдание, войни, бедност, наказания, данъци и така нататък, и така нататък. Но могат ли да се скрият сега? Защо всичко за техните злини е открито за всички? Това е резултат от промените, които преп. Мун внесе в духовния свят. 

    Трябва да разберете, че Сатана беше победен духовно, преди това да е възможно да се случи. Сега виждаме външния ефект.  След като основаването на Международните брачни благословии разшири Божието родословие по целия свят, Луцифер вече нямаше родови права над човечеството. Така през 1999 г. той беше принуден да се оттегли. Без неговата духовна защита и ръководство неговите слуги започнаха да се сриват. Скритите добри сили се намесиха, за да премахнат огромната паяжина на сатанинския суверенитет. Вижте,  ЛУЦИФЕР СЕ ПОКАЯ: САТАНАТА СЕ ВЪРНА В ПЪРВОНАЧАЛНОТО ТВОРЕНИЕ