Имало живот след смъртта: Послание от духовния свят!

Posted on
  • събота, 15 ноември 2008 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , ,

  • Според посланието духовния свят на пръв поглед изглеждал еднакъв с физическия, но бил много по-необятен. В Небето нямало трудности, всичко се вижда и се знае.



    В Небето

    духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие, а трудности, неудобство и гладът не съществуват. В Ада обаче хората винаги чувстватли глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство, затова страданието и конфликтите са неизбежни. Но имало и секс и семейства, а прераждане не съществувало, само са ни влияели..."

    Духовния свят на пръв поглед изглежда еднакъв с физическия, но е много по-необятен. Другата огромна разлика е, че хората отивали на различни нива според нивото на сърцето и съвестта им. Посланието описва 3 основни области на живот: Страдащите (да го наречем Ада), чието сърце е станало изкривено и зло поради начина им на живот на земята. Междинното ниво, където са хората сравнително не зли, но определено без ниво на сърцето на живот за другите. Най-високата сфера на живот в духовния свят обаче той нарича "Небето".

    В Небето нямало трудности, всичко се виждало и се знае. Но понеже там отивали хората с добро сърце това само помагало на взаимоотношенията им; никой никога не бил неразбран. Там духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие, а трудности, неудобство и гладът не съществуват. В Ада обаче хората винаги чувстватли глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство, затова страданието и конфликтите са неизбежни. Но имало и секс и семейства, а прераждане не съществувало, само са ни влияели..."..

    Прочети целия материал


    Определено има ЖИВОТ В ДУХОВНИЯ СВЯТ:
    В своето послание за живота след смъртта изпращащия посланието! Описва в невероятни подробности как живота е устоен там във 8 последователни книги.

    Първата от книгите на д-р Сан Хан Ли, който приживе е бил доктор, е към 100 страници. Там той описва не само перверзни сексуални сцени от ада, както в този материал, но и красиви сцени на правене на любов във най-висшите сфери на духовния свят. Разказва много и за срещите му с известни личности... и описва живота им и какво правят сега там, и какво казват. Описва и Ленин, Маркс, Сталин как се мъчат в ада, крият се, и ги преследват, както и какво правят евреите в ада със срамните части на Хитлер...
    Посланието обаче включва и описани срещи със стотици видни личности; президенти, основатели на религии, исторически фигури: Даже като се започне със срещите му и описанието на Адам и Ева, Аврам, Мойсей, че и Исус, майка му и апостолите... дори конкретни неща за това какво Исус е споделял сега със тях. Освен президенти като Никсън, Аизенхаър, и видни царе посланията описват и срещите с Буда, Мохамет, Конфуции, Сократ... разговорите с тях и тяхното състояние и ниво в духовния свят. Повечето от тези личности използват случая и също изпращат призив към последователите си на земята да се обединим, да се научим да се обичаме, да разберем че духовния свят съществува, и да знаем че живеем във времето на второто пришествие. Светът ще се промени коренно през идните години, но ние трябва да изпълним нашата част от отговорността.

    Живот в Ада

    "мястото, където дори не можеш да си представиш Небето"


    В Ада хората винаги чувстват глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство. Поради това страдание, конфликтите са неизбежни. Всеки се чувства неудобно. В Небето имате свободата да следвате съзнанието си, но в Ада не можете да направите дори едно нещо според собствената си воля. Там отнемате нещата на другите със сила и се храните чрез кражба. Хората на земята не могат да си представят колко “истински ужасен е Адът.


    ако следвате любовта, конфликтите и страданията на земята ще бъдат прекратени


    Живота в Небето

    мястото, където мислите и действията стават едно

    Какво представлява Небето? Аз не съм сигурен как да ви обясня. Във всеки случай, това е мястото, където думите и делата са едно. Например, ако аз си помисля: “Какво месо ще ям днес или какво искам да ям?”, с тази мисъл автоматически пред мен ще се появи огромна трапеза. Също ако си помисля: “Къде искам да отида днес, кого искам да срещна?”, аз съм вече там.

    Прочети целия материал
    Според посланието духовния свят на пръв поглед изглежда еднакъв с физическия, но бил много по-необятен. В Небето нямало трудности, всичко се вижда и се знае. Там духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие, а трудности, неудобство и гладът не съществуват. В Ада обаче хората винаги чувстватли глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство, затова страданието и конфликтите са неизбежни. Но имало и секс и семейства, а прераждане не съществувало, само са ни влияели..." Подробности