Аватар: Майтрея Буда и Златната епоха, която започва от 2012 година

Вторият Аватар: Появат на Златния век
Майтрея Буда и Златната епоха, която започва от 2012 година

Тъй като в интернет информацията е твърде противоречива, ще се опитам да разясни какво се знае за Майтрея Буда - кога ще се появи, къде и т.н. Светът може да стане свидетел на появяването на Майтрея дори в близко бъдеще...

Знам, че някои последователи на Петър Дънов са мислели, че Учителят е Майтрея, но той е отрекъл. Последователи на Петър Дънов също го смятат за Месия, но когато поговорим за мисията на Месията, която е приживе да установи мир и истински семейства на земята, бързо се оказва, че под това те имат предвид само пророк.

Определено Петър Дънов е велик пророк, но не и Месията - Второто пришествие. Учителят Дунйо така и не се жени, нито пък се е опитал да установи вечния мир през своя живот. Без установяването на истинско безгрешно потомство той не може да изпълни месиянската мисия. Но друго важно изискване за Месията е да може да обедини човечестото - включително и всички религии. Затова Месията едва едновременно като изпъление на очакването на всички религии.

Писанията на всички религии предсказват раждането на личност, Месия, които ще промени света. Наричан е Месията, Махди, Майтрея Буда, Калки Аватар ". Той ще се роди на Изток. Исус, Буда, Конфуций, Мохамед и всички религиозни основатели лично ще му предадът мисията да спаси света. Той ще обедини всички религии и спечели последната битка срещу злото, издигайки Златния век на добро, мир и духовно просветление. Така Златния век ще започне след 2012 година.

От пророчествата и светите писания излиза, че ние сме съвременици на завръщането на Буда Майтрея. Няма нужда да чакаме още милиони или милиарди години, ние сме родени във времето на Майтрея Буда.

Това заявяват поне няколко от предсказанията, както и много откровения получени от видни спиритуалисти. Една от тях е Нанет Крис Джонсън - световно известна ясновидка, която чрез духовно видение е нарисувала дори образа на завръзащия се Майтрея Буда.

Майтрея Буда идва в нашите дни

Удивителното е, че образът който тя получава духовно абсолютно съответства на образа на Източен религиозен лидер, който живее днес тук на земята. Тя видя духовно следващия Буда, който ще научи човечеството на Истинската любов в семейството и ще отвори пътя за Златния век.

Нейното духовно виждане разкрива пред света как Месията ще изглежда. Нанет не е свързана с Обединителната църква. Тя рисува идващия Буда по духовно водени, с поланието че "Буда ще дойде в нашите дни. Той ще учи човечеството на вярна и чиста Истинска любов в семействата. Това ще създаде основа за социално осъществяване на идеалите на Златния век.

Как можем да го разпознаем?


Майтрея Буда: Буда който трябва да дойде в тази епоха, ще донесе просветление и изобилие на цялото човечество, като засили Истинската любов в семействата. Това ще създаде основа за идеалното общество на Златния век. Той ще носи добродетелите на божията воля, безусловна любов и планетарно изцеление.

Както можем да видим, духовно полученото изображението изобразява не никой друг, а основателя на Обединителната църква - преподобния Сан Мьон Мун.

Искренооценявам инвестициите на д-р Мун в религиозните общности по света, за да предизвика взаимно сътрудничество за общата цел на световния мир. Само благодарение на основата на толкова много щедрост инвестирана от негова страна и предоставените от него възможности за различните религиозни общности постоянно да работят заедно, ние най-накрая бяхме просветени по отношение на истинската перспектива на религии да работят заедно, като едино за мира.
Високоуважаемият Камба Лама Ч. Дамбаяв
Ръководителят Лама, Таши Линг Чой манастир, Монголия,
Вицепрезидент на Световната Задругата на Будистите


Втория Аватар в Хиндуизма


В Хиндуизма също се говори за идването на Месиянска фигура - Втори Аватар; появата на Божество, обединител, който ще сложи края на злото.

Аватар от 3D хитовия филм, се основава на месиянска надежда. Аватар - човек, обединяваща водещите и всички Na'vi племена в последната битка между доброто и злото.

AVATAR ни отвежда в един грандиозен нов свят отвъд нашето въображение, когато склонни герой се впуска в пътуване на обратно изкупуване. И все пак думата "Аватар" всъщност е термин индуски. Avatar отнася до вероизповеданията мандат в индуизма, на прераждането, проява или външния вид на божество. В съответствие с пророчеството на истински човек ще се появи да обедини човечеството и слага край на всяко зло и неправда. В будизма това е посочено като пристигането на "Златния век", а в християнството като идването на Божието Царство.

Пророчества от преди 1000 години


Корейските пророчества от преди хиляда години, също заявяват, че Второто пришествие е едновременно изпънението на второто идване на основателите на всички религии. Една и съща личност ще дойде като появата на Матрея Буда, Второто пришествие на Христа, завръщането на Мохамед и т.н.

Обединението на вероизповеданията посредством възкресение чрез завръщане

По време на Второто пришествие, всички добри духове от всички религии ще слзязат и асистират на вярващите от религията си на земята. Рано или късно всеки вярващ ще бъде воден от добрите предци да следва Христа по време на Второто пришествие - "Адвент". Следователно, всички религии в крайна сметка ще се обединят около Христос.

В Откровенията, описани в книгата на Божествената принцип, се казва: "Христос при Второто пришествие, който ще дойде като център на християнството, е проявата на Майтрея Буда, който ще се върне според учението на Будизма. Той е истинския човек, който се очаква в китайската религиозна традиция, и Чон-до-рьонг, за които много корейци копнеят. Той е централната фигура, чиято поява се очаква от всички други религии." С времето, обаче, става все по-ясно на хората, от всяка вяра, че този нов Аватар не е друг, а Корейският религиозен лидер, Учителят Сан Мьон Мун.
Вторият Аватар: Появат на Златния век Майтрея Буда и Златната епоха, която започва от 2012 година

Корейски пророчества

В течение на 20 години съставителят на тази книга изучавал корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са от преди хиляда години। Всички те са повече от 30. Няма да е преувеличено, ако кажем, че Корея е страна...
Read More...

Нострадамус предсказва за последните дни

Нострадамус ПророчестваД-р МУН: Пророк или Месия?Нострадамус директно използва името "Мун"...
Read More... година

ПРОРОЧЕСТВА за 2012: Джуна, Глоба, Ванга

2012 година: няма да има край на света Според Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията - Предсказанията
Read More...на

Ванга предсказа победата на Обама! Америка ще рухне

Ванга - Двойните пророчества. Може би вече сте чули, че "Ванга предсказа избирането на Обама" и също, че Америка ще рухне.
Read More...

Тамара Глоба: Предсказания за 21 век

Тамара Глоба:НЯМА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Известната астроложка, Тамара Глоба, е уверена, че настоящият период на напрежения няма да премине в трета световна война. „Звездите не показват нищо, наподобяващо глобален конфликт или край на света.”...
Read More...

Библията: Пророчества за бъдещето

Второ пришествие: ЧРЕЗ РАЖДАНЕ Библията предсказва раждането на Меисиянска личност която ще промени света. Ще се роди на Изток, ще бъде преследван,...
Read More...
Вторият Аватар: Появат на Златния век Майтрея Буда и Златната епоха, която започва от 2012 година