Ванга предсказва "Радиоактивен и химически колапс в Япония" през 2011

Posted on
  • вторник, 12 април 2011 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , , , , ,
  • Пророчицата, Баба Ванга предсказва "Радиоактивен и химически колапс" през 2011
    “Фукушима-1” е втори “Чернобил”. Вече официално

    Нивото на опасност на ядрения инцидент в Япония бе повишен до максималното, 7-мо ниво на опасност по международната скала INES – равно на този в “Чернобил”. “Фукушима-1” изхвърлила до 670 000 терабекерела йод-131 и цезий-137 ...

    Предсказанията на Ванга за 2011: Радиоактивен и химически колапс
    Пророчицата, Баба Ванга предсказва "Радиоактивен и химически колапс" през 2011
    Хората по цял свят са се "спекли" от предсказанията на маите за края на света през 2012 година, но пророчествата на баба Ванга за 2011-а също ни карат да настръхнем.
    Българската светица, чиято 100-годишнина отбелязахме вчера, сгъстява краските, като вещае химически и радиоактивен колапс на Земята: "В резултат на ядрените оръжия в северното полукълбо няма да остане нищо живо. Затова мюсюлманите ще започнат война срещу всички европейци, обвинявайки ги за унищожението".

    Доколко може да се вярва? Руски социолози, анализирали предвижданията на Ванга, твърдят, че от 99 прогнози 43 са били верни, 43 нееднозначни и могат да се тълкуват различно, а 12 са абсолютно неадекватни. Което означава, че "познаваемостта" на телепатичните предсказания на Вангелия Гущерова е равна на 68,3%. Този резултат е невероятно висок и изобщо не се вписва в закономерностите от теорията на вероятностите.

    В резултат от радиоактивно замърсяване в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растения. Това предрекла пророчицата Ванга за 2011-а година, сензационно съобщи вестник "Комсомолская правда".
    Изданието сравнява прогнозите и предсказанията на няколко именити астролози и гадетели, сред ужасяващо изпъква предсказанието на петричкия феномен Ванга.
    "Ще се ужасите! Какъв намек за ядрената катастрофа в японската АЕЦ "Фукушима" 1", коментира "Комсомолская правда".

    Радиоактивният облак над "Фукушима" завива към Евразия, т.е. към Северното полукълбо, добавя вестникът.

    Мрачното пророчество е предшествано от не по-малко кошмарно, пак изречено от Ванга - за Трета световна война, която ще започне през 2010 г. и ще завърши през 2014 г.
    Смяташе се, че българката свързва "погубването" на Северното полукълбо с пораженията от бойните действия, а не с авария в японска АЕЦ. Но годината и темата мистериозно съвпадат, пише руското издание.

    Русия почита Ванга, особено след пророчеството й за потъването на подводницата „Курск" през 2000 г., когато загинаха 118 моряци - "Курск ще потъне под водата, целият свят ще го оплаче...".
    Руснаци дори я наричат "народен политолог", а други напомнят, че са се сбъднали 68% от гаданията й.

    През януари на стогодишнината от рождението й руските медии подготвиха много предавания и материали.

    В България обаче църквата клейми Ванга. Тази седмица бе представена книга на йеромонах Висарион от Атон, че гадателката е предтеча на антихриста и жертва на тъмни сили.

    Бедствията ще са унищожителни ако не приемем Месията
    Пророчицата, Баба Ванга предсказва "Радиоактивен и химически колапс" през 2011
    Мнозина пропускат, че предсказанията са свързани и с човешката отговорност. Пророчествата на Баба Ванга ясно предвиждат световно обединение на религиите чрез воденето на Месиянската фигура, която според описанията трябва вече да е на земята. Ванга предрича, че от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството. Баба Ванга не дава много преки белези за него, но говори доста за миротворческата му дейност, дори за проекти и идеи които Месията ще осъществи - вярвате или не, в наши дни. Дриги пророчества, обаче, като тези на Нострадамус дават много конкретни белези за разпознаването му.

    Седемте знака на Нoстрадамус

    Пророци като Ванга и Нострадамус също носят отговорността човечеството да приеме Миротворецът, който идва като Второто Пришествие. Ванга, Нострадамус, Тамара Глоба и други, са получавали точни откровения за идващия Месия, точно както и Йоан Кръстител е получавал по времето на Исус. Може би те също са се отплесвали с други, маловажни неща и не са разбрали напълно, колко е важно да открият този човек - да насочат човечеството към идващия Месия. Или както Библията предупреждава, в последните дни няма да има никакво значение кой колко силна вяра, дарби и пророчества е имал, а кой ще последва Месията и дойде на "Голямата Сватба".

    Предсказания на Ванга

    Но Баба Ванга наистина предсказва идването на Второто пришествие „...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” "Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!" Тя го описва като "Миротворецът който ще подпише Вечния мир."

    В пророчествата си Настрадамус назовава този миротворец с името "Мун". Според Нострадамус Мун и последователите му ще бъдат много преследвани... Мун ще се роди на исток, ще лети много, ще предизвиква противоречия и бъде хвърлян в затвора, но ще донесе новата епоха на мир. Обща характеристика от всички пророчества за този Миротворец е, че той ще обединява религиите - което Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун, наистина прави и то доста успешно.

    БИБЛИЯТА ПРЕДСКАЗВА

    Исус също даде начин как да го разпознаем - "По плодовете ще го познаете". А плодовете на един световен миротворец няма начин да не се видят. В началото, обаче, те със сигурност ще предизвикат доста негативност и ярост срещу него. Все пак това е светът на Сатана. Но тези които искренно търсят и проверят фактите сами, ще се удивят на "Плодовете" от неговата дейност. Месията наистина, според предсказаното, ще установи фундамент, който ще гарантира световния мир за хиляди години. Това означава, че той ще разреши обществените и световните проблеми из корен. Прочети: ПРОРОЧЕСТВА

    Библията: Антихриста, Трите световни войни и "Числото 666"
    Баба Ванга: "Помогнете ми отивам надолу"
    Нострадамус: Не допускайте ядрена война, приемете Месията

    Пророчицата, Баба Ванга предсказва "Радиоактивен и химически колапс" през 2011.