Световен контрол от Хуманоиди: Тайни общества и Банкова корупция

Световен влияние на извънземни Хуманоиди 
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция
Бивша банкерка от Световната Банка казва, че 'Други същества' контролират земята. Мрежа за световен контрол разкрита
 
Керън Хадис е била на висша позиция в Световната Банк в продължение на 12 години, преди да реши да разгласи корупцията в Световната Банка, както и други шокиращи факти за мрежа за световен контрол.
"Групата която стои зад мрежата от световен контрол... е управлявана от хуманоиди, които не са човешки същества. Те са много умни, математически... Имали са още по изявлена управленческа сила в епохите на древните цивилизации. Някои от тях имат удължен скалп, не могат да се възпроизвеждат. Влизат в сексуални връзки с човешките жени, но потомството им е безплодно. Заради тях живеем в свят на тайни общества, а информацията, която би трябвало да е обществена е крита от обществото."
Това са някои от шокиращите заявления на банкерката Карен Хадес, скоро след като привлече вниманието на пресата с изявлението, че светът е във 'Валутна криза', че
Федералния резерв продължава да принира пари, което ще доведе до срив, а тези които стоят зад тази система дъжат световните медии и ни контролират. 

Хибридни Хуманоиди са били в основата на злото през историята на човечеството
"Ние сме жертви на други същества - Извънземни Хуманоиди" - Д-р Ед Спенсър
През 1989 в армията е направен каталог на 57 различни вида хуманоиди  (7-та мин. от видеото). Някои от тях са неразличими от човешките същества. Те са в кръвта на всички кралски родове, т.н. синя кръв. Но защо тези същества с извънземен произход са хуманоиди? Те са хибриди. 

От Книгата на Енох (първата значима човешка книга) разбираме, че точно създателите на тези хуманоиди са възпротивилите се на Бог ангели, които фалшиво се представяли за наши богове и създали първите Сатанински цивилизации на земята. Точно под тяхно водене хората са се научили на войни, разврат и всяко зло. Има много данни за техническите познания на изчезналите цивилизации, но не си даваме сметка до каква степен, част от тези извънземни е способствала за корумпирането и деградацията на човечеството.

Защо случаите на срещи с тях са от два вида: Или приятни или в самото присъствие на тези същества чувстват неописуем страх. Излседователи ги описват като Демони. Древните писания, като Ангели. Часто то тях е използвана от харата за манипулация над обществото. Друга част е винаги около нас и ни пазят - т.н. добри ангели.

Специалистите изследвали хиляди случаи, откриват един шокиращ, пазен в тайна факт. Споменаването на Исус Христос внезапно прекъсвало преживяването на обсебване.Тези факти показват, че историята за четирите Архангела, които помагали на Бог при създаването и развитието на Неговите деца - хората, е много по-реална от колкото някога сме си мислели. 

Трябва ли да се страхуваме от тях? Не

Ангелите са създадени да следват Божията воля. Те никога не могат да я нарушават, освен ако хората не им наредят да направят това. Ето защо историята на конфликти е по-скоро резултат от начина по-който хората са се стремили да създадат различни структури на власт, в страховете си от атаките на другите.

Така тези духовни създания, които всячески се опитват да възпроизведат свои потомствени, физически хибриди, чрез които да влияят и управляват нашия свят. Може да видите действителен случай на жена, бременна след отвличане от Извънземни

Факта, че това се извършва по човешката воля, разкрива истината за тяхната реална цел. Те не целят нашето унищожение, а напротив, нашето и своето спасение.

Много от изледователите на НЛО феномените считат, че това са прояви от друго измерение. Това наистина са Ангели. Това е причината т.н. 'летящи чинии' да се появяват внезапно, променят формата си и изчезват също тъй внезапно - те не са от нашето измерение - те са духовни същества.

Тези факти излизат на яве, поради факта, че те вече са създали необходимите световни структури, за да могат да превърнат този свят в Божието световно семейство, където Божиите даца да живеят в мир и любов с подкрепата на ангелите, без да злоупотребяват с техните сили и правото си на господство над тях. 

 Падналите Ангели правели секс с хората
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция
Извънземни и НЛО са съвременни термини. В изчезналите цивилизации те са били считани за богове. Но всички свещенни писания говорят за тях, като за паднали ангели. Много писания, включително и Библията, ги описват, като летящи с огнени колесници. А Книгата на Енох разказва, как лидерът на тези грешни ангели е изнасилил първата жена, Ева, и е повел ангелите да имат сексуални връзки с жени.
Историята за грехопадението от Енох е цитирана в Бит 6:1-6: падналите ангели, слизат и имат сексуални връзки с земни жени. Те издигат потомство от гиганти. Архангелът водител на тези отклонили се ангели, прелюбодействал сексуално с първата жена, Ева. От там човешката любов се развратила и потомството на Адам и Ева се отделя кръвно от Бог. А фалшиво доминиращите ни ангели научават хората на завист, егоизъм, войни, корупция, хомосексуализъм и сексуален разврат. - Пророчествата на Енох
'Принципът', ново откровение, разкрива ясно 'Коренът на злото'. Извънземните ангели, помагали на Бог при сътворяването на човека, виждат, че Той ни е създал като свои деца - с творчески способности и свобода, отвъд тази, която те притежават. Защо ние сме Божии деца, а не те? Те са служебни духове и не са способни да изпитват любов, нямат семейства и не могат да имат потомство. По тази причина те не отразяват характеристиките на Бог и не могат да разберат Неговото Родителско Сърце.  Те не разбират каков е детс любов, братско-сестринска любов, съпружеска любов и родителска любов.

Луцифер (Ангелът на светлината - любимец на Бог, до този момент) ревнува и се разбунтува срещу Бог. Луцифер пожелава да има контрол и над физическия свят, така както е бил лидер на ангелите в духовното измерение. 

Не случайно тайните Сатанистки общества, като 'Илуминати', почитат точно Луцифер. Не случайно влиянието на тези другоизмерни същества над човечеството, води до появата на Войни, Диктатури (като Нацизма и Комунизма), масови убийства и сексуален разврат. Те имат способност да чувстват емпатия, но нямат способност да разберат ценностите на семейството. Можем да открием това им влияние в схващанията на Светския Хуманизъм.

Пипалата на Световния контрол
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция  
За да постигне целта си Луцифер манипулира хората, като първо съблазнява Първата жена - Ева. Научава я на сексуалното познание, но не с цел за постигане на истинска любов и истинско семейство, а с егоистичната цел да я използва. Сега разбирате, защо 'Илуминатите', както и всички сатанински (езически) религии са правели сексуални оргии, за да вдъхновят фалшивия си бог. Това е актът отделил човечеството от Бог и позволил то да бъде доминирано от падналите Ангели.

Това сексуално прелюбодеяние с Луцифер отделя майката на човечеството от Бог. Чувствайки гузна съвест и липса на Божията любов, тя търси утеха в Адам и го съблазнява по същия сексуален начин, както я е научил Луцифер. Затова и до ден днешен виждаме как възрастни мъже съблазняват млади, наивни момичета и как жените използват сексуална съблазан да манипулират наивните мъже.

Сатанински цивилизации създадени от извънземни

Чрез сексуалното грехопадение човешките праотци се отделят потомствено от Бог и свързват кръвно със Сатана. Не само първите предци, но и цялото потомство; цялата история от там на татъка е контролирана от групата на Луцифер превърнал се в Сатана.  От позицията да служат и помагат на хората, падналите ангели заемат позицията на фалшиви господари над човечеството. 
"Не можем да пренебрегнем факта, че откритите скелети на хуманоиди с големи мозъци са били в управляваща позиция. Изследване на ДНК показва, че те са от човешки произход, в кръстоска с друг вид..." - Д-р Ед Спенсър
Слизайки на земята тези извънземни същества създават хибридно потомство, използват човешкото невежество и се представят за наши богове. Те обучават хората на всякакви духовни и технически познания, с егоистични, аморални и извратени цели, с център себе си - отделяйки ги така от Бог. 

Митовете за Атлантис се отнасят точно за тези грешни, високо развити общества - господствани от тези извънземни демони. Целта на потопа е да сложи край точно на тази развита от тях цивилизация на злото, изпълнена с хомосексуализъм, педофилия и разврат - неща които и днес конспирацията на тайните общности разпространява работейки чрез елита на Холивуд, Медии и Политици, контролирани от тях.

Ако не вярвате, гледайте видеото за Сатанинските символи на Илуминати в Уол Дизни. Бивш Президент на Еф Би Ай разкрива мащабите на дейността на Илуминати и Сатанисти в отвличания на деца за педофили в елита на Холивуд, ЦРУ и дори в Белия Дом. Може да гледате презентацията му: Сатанински-Илуминати Контрол на съзнанието
 
Извънземните отделят човечеството от Бог
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция
Д-р Спенсър и други съвременни изследователи говорят за 'Войната на хуманоидните създания срещу нас'. Под влиянието на тези демонични сили в историята се развива сатанинска мрежа обхващаща всички области на живота и упражняваща световен контрол на злото. Болестите, войните и корупцията са дело на тези влияния, целящи пълен контрол над човечеството.

Ако искате да разберете как сатанински Демони работят около нас, гледайте свидетлството на бившия сатанист, Джон Рамирес.Свидетелството на този бивш сатанист показва как духовните сили работят; кога и как злите сили имат сила - работейки с обект на земята; как си разпределят раьоните; кога добрите могат да дадът протекция, а злите не могат да направят нищо. Според думите му:
"Духовния свят е по-реален от реалноста в която сме ние. Всичко започва от духовния свят за да се случи тук... Има война която се провежда на духовно ниво." - Джон Рамирес, Разобличаване на Сатанинската тактика
Но това е най-малкото. Сатанински идеологии доминират човечеството с егоистични, хуманистични и материалистични учения (Нацизма, Комунизма, Светския Хуманизъм). Те директно атакуват Божият идеал за истинска любов и истински семейства. Егоизма и конфликтите доминират света на всички нива, създавайки сатанински бариери между хората. Това е духовната война между Бог и Сатана, която е навсякъде около нас.

Свободният секс, посят в Едемската градина, и хомосексуалността, практикувана от Ангелите, обсебват човечеството в безумния стремеж да се унищожат семействата и доведат сексуалността до нивото на окултни сатанисни ритуали. Медии, политици и университети са превърнати в инструмент за пропагандирането на тази сатанинска идеология. 

Кой е контролирал историята до сега
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция
Бог е в окаяна позиция. Той е отделен от своите деца и творението си. Всичките му усилия, през историята, да издигне личности, които да събудят истинската, добра същност на хората, са били лесна плячка за грешното общество - манипулирано от тези невидими сили на злото. 

Едва днес, във времето на Второто Пришествие, започваме ясно да виждаме задушаващата същност на мощните монополи във фармацефтиката, енергетиката и другите области на живота. Но това не става изведнъж. На Бог му отнема десетилетия и хилядолетия, докато направи фундамент и издигне личности, които да могат поне стъпчица да придвижат човечеството към добро, а всеки провал е връщал провидението назад и усложнявал нещата. Както настоящия Папа заявява:

"Когато четем относно Сътворението в Бибие, рискуваме да се подлъжем, представяйки си, че Бог е магьосник с магическа пръчица, способен да прави всичко. Но това не е така. Той създава човешките същества и ги води да се развиват в съответствие с вътрешните закони, които Той е дал на всички, за да могат те да достигнат завършеност." - Папа Франциск
След 2000 години подготовка, дори Исус, който е имал директна връзка с Бог, бива убит от манипулираното от невидими сили общество. Отнема 2000 години изплащане, за да може в наши дни Бог да подготви света за пълната истина и да разкрие същността на злото.  

Принципът , разкрит от Учителя Мун, е тази нова истина, която ще сложи края на невежеството и грешната история. Той показва с шокираща точност, как Бог е работил в историята и какво ще се случи в нашите дни. Сатана прави всичко по силите си, за да не могат хората да чуят тази истина, която ще сложи край на сатанинските стени и бариери. 

Дните на злото са преброени

Дните на злото наистина са преброени. В момента човечеството се събужда за истината. Светът вече е обединен. Стените вече са разрушени. Всичките Архангели и техните структури на земята от 1965 г насам са работели за поставянето на световен фундамент за изграждането на Небесното Царство на замята. Остава само човечеството да се освободи от предразсъдъците си и да позволи това да се случи. 

Сега осъзнаваме, че в илюзиите на личните ни страхове, ние сме тези, които в желанието си да вършим Божията Воля, сме блокирали осъществяването на Божия Идеал. Време е да се разкаем и да спрем да караме Ангелите да воюват едни срещу други заради нашите страхове. Скоро невежеството ще изчезне и всички ще разберем това. Живеем на прага на появата и изграждането на Космическата Нация на Мир и Единство.   Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция

  • 2012 година: Няма да има КРАЙ НА СВЕТА! 
  • снимка
    Ванга предсказа - Америка ще рухне!
  • снимка
    Кой е Месията според Настрадамус?

  • Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция