Холивуд Гей Мафия - Изобличена: Хомосексуализъм и педофилия на върха на Развлекателната индустрия

Гей Мафия в Холивуд: Хомосексуализъм и педофилия във филмовата индустрия
Гей Мафията в Холивуд изобличена
Хомосексуализъм и педофилия на върха на Развлекателната индустрия

"Цялата идея относно тази Гей Мафия в Холивуд... Каква е тази Гей Мафия? Тя е много реална, повечето хора на върха са Гейове, от това което научих работейки там", споделя Кей Джей. "Тяхната цел е да покорят целия свят, на тази хомосексуална, бисексуална, лизбийска отрова. Понеже това е най-висшата форма на сатанинска магия."



Наскоро публикувахме информация за Световен контрол и тайни общества; и как пипалата на Илуминати се разпростират в банките, политиката, медиите и Холивуд. Препоръчваме да излгедате и документалния филм, Алфред Кинси: Манипулациите на един педофил. Излиза все повече информация в интернет, за ужасяващия первертен план на елита на Развлекателната индустрия.

Мога да ви покажа няколко примера. Да вземем Джон Траволта. Във видеото ще видите няколко снимки; да се целуват с приятеля му. В по стари истории откриваме стнимки с любовника му и да се облича като жена. Неговата жена е просто за прикритие.

Те се женят за прикритие на факта, че са хомосексуалисти. Излизат съдебни дела сексуална злоупотреба над деца. Аз работех всред тях и чувах доста истории. Директорът Браян Сингър бе известен с това, че взимаш малки деца в имението си, събличаше ги голи и правеше различни неща с тях.

Но не говорим просто, че Холивуд е управляван от Хомосексуалисти - Хомосексуализма се лекува. Говорим за престъпна педофилия и целенасочена манипулация на обществото. След съдебно дело за сексуално посегателство над масажист, Джон Траволта заявява,
"Холивуд е контролиран от Хомосексуални Евреи, които искат услуги срещу сексуални дейности." - Джон Траволта
Всичко това е свързано с Илуминати и хомосексуалността е по различни причини силно свързана с това. Това е метод за контрол. Има специален диван, където трябва да преминат, за да ги одобрят на Кастинг. Записват ги голи, как правят мръсни неща, след което могат да ги натопят. Това е метод на контрол. 



В интервю по Ей Би Си, Кори Фелдмън също разкрива Гей Мафията в Холивуд. 
"Ще ви кажа, че проблем номер едно в Холивуд е, и винаги ще бъде, педофилията.. Дивана за Кастинг се отнася и за децата. Всичко това се прави под радара - тайно. Никой не говори за това. Това е голямата тайна. Това е много разпространено и аз бях обграден от тези неща." - Кори Фелдмън
Това са хора на върха на Развлекателната индустрия; филми, ТВ-шоу програми... и всичко което те ни влияят. Това е причината да на виждаме много филми, показващи силни семейни ценности. Те не искат силни семейни ценности.


Няма генетична причина
за хомосексуализма
Последствия от легализирането
на еднополовите бракове
 
Хуманизма и Хомосексуализма
на война срещу Семействата
Затова в повечето филми ни показват гейове, които са разбиращи и добри, а филмите за нормалните семейства са пълни с изневери, убийства или нефункционални взаимоотношения. Това не е без причина. Те имат цел. За философията им може да прочетете в, Най-опасната секта днес: Хуманизма.

Но нещата не се ограничават само с опасна идеология, а направо клонят към сатанизъм. Да погледнем Том Круз. Първата му съпруга е Мини Роджърс, отново съпруга-параван, за обратната му ориентация. В интервю тя споделя за липсата на нормален секс между тях. Числото 33 е много важно за Сатанистите и Исуминати. 33 ниво, е най-високото ниво на Масоните. Не случайно Том Круз се развежда, когато съпругите му навършат 33 години. 

Но не може да пробиеш в тази индустрия, ако не се продадеш на Сатана. Дори големите брокери са гейове. Не могат да са толкова успешни, ако не са част от братството. Всичко в Холивуд се управлява от Илуминати. Може да се правим, че не знаем, че Холивуд е пълен със Садомизъм. Това са ритуали. Бивайки изнасилен ти подписваш договор и трябва да се отчиташ пред култ лидерите.



Повечето от тези хора са наистина Сатанисти, свързани с Мистични учения и Илуминати. За тях числата са мнго важни. Повечето от тези хора са много покварени и нямат никакъв морал. Това е Холивудския елит. Те не правят филми за децата ви, а целят тотална анархия. Филмите им са изпълнени със сатанински знаци и послания.  

Исторически факт е, че Сексуалната развратеност е по-разрушителна и от атомна бомба. Тя е причината за упадъка на всички големи цивилизации в историята. Докато човечеството е управлявано и манипулирано от най-неморалния слой на обществото, едва ли може да очакваме нещо по-различно и за съвременната цивилизаиця. 
Гей Мафия в Холивуд: Хомосексуализъм и педофилия във филмовата индустрия