Едва 1,6% определят себе си като гей и лесбийка в САЩ: 96,6 % от възрастните се определят като сексуално праволинейни

Posted on
  • неделя, 14 септември 2014 г.
  • by
  • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
  • in
  • Labels: , , , , , , , ,

  • Едва 1,6% определят себе си като гей и лесбийка в САЩ


    Здравейте приятели,

    Съвсем наскоро излязоха резултатите от здравно проучване на Центъра за здравен контрол. Те дават първите широкомащабни данни за гей и бисексуалното население в САЩ. 

    Проучването, чрез Националното здравно интервю, което е основен инструмент на правителството, установи, че едва 1,6 % от възрастните определят себе си като гей или лесбийка, а 0,7 % смятат, че са бисексуални.

    Преобладаващото мнозинство от възрастните, 96,6 %, се определят като праволинейни при проучването през 2013г. В допълнение 1,1 % отказват да отговорят, като посочват „Не знам отговора“ или отговарят, че са „нещо друго“.

    Няма генетична причина за хомосексуализма
    Последствия от легализирането на еднополовите бракове 
    Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
    В продължение на много години се е изтъквало, че 10% от населението е хомосексуално, въз основа проучване сред мъже затворници, направено през 1948г. от Алфред Кинси.  Тези цифри умело са използвани през годините от гей-активисти за промяна на политиките в различни сфери, насочени най-вече срещу семейството и децата.

    Новите резултати са още едно доказателство, че усилията ни да защитаваме правата на децата и семейството,  достойнството и свободата на личността, си заслужават!  Те пряко засягат свободата и бъдещето на над 97% от населението.

    Повече за проучването вижте ТУК

    Гейовете и хомосексуализмът не са естествено явление, но за щастие Хомосексуализма се лекува. Тези психически травми от детството се лекуват успешно и хиляди хомосексуалисти стават отново нормални и щастливи хора.

    Не бива да пренебрегваме факта, че Сексуалната развратеност е по-разрушителна и от атомна бомба. Тя е причината за упадъка на всички големи цивилизации в историята. А днешните статистики са ужасяващи:

    Сексуаната любов създава нов живот и е нещо свято. Семейството е много важно за възпитаването на любов и морал, както и за здравото общество. Семейството е училището на любовта

    Прочетете и разберете идеала на Истинската любов.   

    Хомосексуализма се лекува: Терапевт лекува хиляди обратни
    Муун Сан Мьон: Най-противоречивия Миротворец на 20 век
    Интернет е повод за 40% от разпадналите се бракове в Германия
    Забранена любов: Преход към Истинска любов
    Повече помним първата целувка от първия секс