Едва 1,6% определят себе си като гей и лесбийка в САЩ: 96,6 % от възрастните се определят като сексуално праволинейни

Posted on
 • неделя, 14 септември 2014 г.
 • by
 • ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР
 • in
 • Labels: , , , , , , , ,

 • Едва 1,6% определят себе си като гей и лесбийка в САЩ


  Здравейте приятели,

  Съвсем наскоро излязоха резултатите от здравно проучване на Центъра за здравен контрол. Те дават първите широкомащабни данни за гей и бисексуалното население в САЩ. 

  Проучването, чрез Националното здравно интервю, което е основен инструмент на правителството, установи, че едва 1,6 % от възрастните определят себе си като гей или лесбийка, а 0,7 % смятат, че са бисексуални.

  Преобладаващото мнозинство от възрастните, 96,6 %, се определят като праволинейни при проучването през 2013г. В допълнение 1,1 % отказват да отговорят, като посочват „Не знам отговора“ или отговарят, че са „нещо друго“.

  Няма генетична причина за хомосексуализма
  Последствия от легализирането на еднополовите бракове 
  Хуманизма и Хомосексуализма на война срещу Семействата
  В продължение на много години се е изтъквало, че 10% от населението е хомосексуално, въз основа проучване сред мъже затворници, направено през 1948г. от Алфред Кинси.  Тези цифри умело са използвани през годините от гей-активисти за промяна на политиките в различни сфери, насочени най-вече срещу семейството и децата.

  Новите резултати са още едно доказателство, че усилията ни да защитаваме правата на децата и семейството,  достойнството и свободата на личността, си заслужават!  Те пряко засягат свободата и бъдещето на над 97% от населението.

  Повече за проучването вижте ТУК

  Гейовете и хомосексуализмът не са естествено явление, но за щастие Хомосексуализма се лекува. Тези психически травми от детството се лекуват успешно и хиляди хомосексуалисти стават отново нормални и щастливи хора.

  Не бива да пренебрегваме факта, че Сексуалната развратеност е по-разрушителна и от атомна бомба. Тя е причината за упадъка на всички големи цивилизации в историята. А днешните статистики са ужасяващи:

  Сексуаната любов създава нов живот и е нещо свято. Семейството е много важно за възпитаването на любов и морал, както и за здравото общество. Семейството е училището на любовта

  Прочетете и разберете идеала на Истинската любов.   

  Хомосексуализма се лекува: Терапевт лекува хиляди обратни
  Муун Сан Мьон: Най-противоречивия Миротворец на 20 век
  Интернет е повод за 40% от разпадналите се бракове в Германия
  Забранена любов: Преход към Истинска любов
  Повече помним първата целувка от първия секс